VENERA U BLIZANCIMA

Venera je u Blizancima, a ovaj će tranzit donijeti nemir Djevicama, Strijelcima i Ribama

25.05.2024 u 07:25

Bionic
Reading

Venera će boraviti u Blizancima od 23. svibnja do 17. lipnja, što će vam donijeti pregršt prilika za zabavna druženja i razonodu. Nadolazeći su tjedni idealni za stvaranje vrijednih uspomena, stjecanje iskustava, nova poznanstava te razmjenu ideja i tračeva

Venera je planet ljubavi i ljepote, a tijekom njezinog boravka u zaigranim Blizancima naglasak je na verbalnom zavođenju i 'igranju na više frontova', odnosno udvaranju većem broju kandidata. Upoznavat ćete ljude i uživo i preko društvenih mreža, radujući se dopisivanju i razmjeni poruka. Postoje izgledi da ćete uspostaviti prijateljstvo koje će prerasti u romansu.

Blizanci su zračni znak pa će u ovim tjednima naglasak biti na intelektualnoj privlačnosti. Mogli biste se zaljubiti u nečiji um ili pronaći partnera kroz zajednički interes ili hobi.

Međutim tijekom ovog tranzita iskrenost nije zajamčena, a nije vrijeme ni za vođenje teških i ozbiljnih razgovora. Takve će teme uglavnom završavati pod tepihom.

Energija Blizanaca može biti prilično promjenjiva i zato osjećaji neće biti postojani i dugotrajni. Venera u Blizancima više od ičega cijeni raznolikost i spontanost, tako da bi emocije mogle izblijedjeti čim se na obzoru pojavi nešto novo i uzbudljivo.

  • +6
Heidi Klum rođena je 1. lipnja 1973. u znaku Blizanaca Izvor: Profimedia / Autor: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Postojeće veze mogu prosperirati jer vedra i prozračna energija Venere u Blizancima pomaže iscrpljenim partnerima da ponovno otkriju zbog čega su se zaljubili jedno u drugo. Mnogi će se parovi ponovno početi zabavljati i smijati zajedno.

No neke veze koje su u krizi mogle bi se okončati, jer ova Venera nema volje ni energije boriti se za nešto što zahtijeva napor i odricanja. Osim toga, izvanbračni flert, čak i ako je bezazlen, može dovesti do poteškoća u odnosima.

  • +14
Emily Ratajkowski rođena je 7. lipnja 1991. u znaku Blizanaca Izvor: Profimedia / Autor: JOHN ANGELILLO / UPI / ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / ANGELA WEISS / AFP / PROFIMEDIA

Venera govori i o tome kako upravljamo financijama. Dok prolazi kroz Blizance, istaknuti su lakomislen odnos prema novcu i sklonost rastrošnosti. Blizanci ne vole planiranje pa ovo nije idealno vrijeme za štednju, a neki bi mogli zapasti u dugove zbog nerazumnog trošenja na zabavu, izlaske i putovanja.

Tijekom ovog tranzita svi će znakovi tražiti priliku za povezivanje s drugima, druženje i zabavu, no Blizanci, Vage i Vodenjaci u tome će prednjačiti. Nadolazeći tjedni donijet će im priliku da uvećaju mrežu poznanstva, odlično se provedu i započnu vezu.

  • +12
Angelina Jolie rođena je 4. lipnja 1975. u znaku Blizanaca Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / : - / INSTAR IMAGES / T.JACKSON / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Lavovi i Ovnovi također će biti zadovoljni društvenim i ljubavnim kretanjima, a Djevicama, Strijelcima i Ribama ovaj će tranzit donijeti nemir i osjećaj da nemaju dovoljno kontrole nad svojim životom.

sve osim nogometa