HTJELI-NE HTJELI!

Veliki povratak natapiranih frizura

12.05.2011 u 15:05

Bionic
Reading

Po trapez hlačama, platformama i lepršavim haljinicama do koljena svima je jasno da su sedamdesete zaživjele na ulicama širom svijeta. A ono iz aviona uočljivo što nam je ovaj trend još donio - natapirana frizura - kojoj mnoge dame nisu odoljele

Volumen u kosi i natapirana kosa barem su povremena izdanja u kojima se u noćnim pohodima ili čak na crvenim tepisima pojavljuju slavne dame. Natapirane su se tako promovirale Drew Barrymore, Sarah Jessica Parker, a u možda najboljem natapiranom izdanju imali smo prilike viđati britansku pjevačicu Cheryl Cole.

Ni vojvotkinja od Cambridgea, modno vrlo cijenjena damica Kate Middleton, često fura uočljiv volumen u kosi, a znamo predobro da je ona pokupila najbolje od trendova.

Model Elle Macpherson također nosi izražen volumen što na formalnim što neformalnim prilikama, a po bojnim valovima poznata je i Jennifer Lopez. JLo rado prihvaća novosti na tom planu, dugo je peglala kosu i puštala je da pada niz lice. Sada se ne libi bujne kose u vidu kovrča i velikog volumena.

Beyonce je još jedna dama kojoj zbog prirodno bujne kose nije teško postići volumen, a otkako je takva frizura hit, fura je na sve strane.