SKROMNA VOJVOTKINJA

Već viđeno: Kate Middleton ponovno očarala u stajlingu koji je već nosila

21.11.2018 u 20:59

Bionic
Reading

Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea, poznata je po svojim modnim recikliranjima pa je ponovila odjevnu kombinaciju iz 2012. godine

Kate je opet ponovno pokazala kako se nimalo ne ustručava modnog recikliranja.

Baš poput svoje šogorice Meghan Markle, Middleton se odlučila se za vječiti jesensko-zimski klasik, dominantnu boju burgundca koju sudeći po svemu, dvije modne ikone s britanskog dvora obožavaju.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što je atraktivna Meghan šarmirala odjevnom kombinacijom koju je odabrala za posjet pučkoj kuhinji - mini haljinu s baršunastim ovratnikom i kaput u identičnoj nijansi burgundca (Club Monaco), Kate je odabrala outfit u sličnoj nijansi prilikom posjeta odjelu za psihologiju i lingvistiku University College London.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vojvotkinja od Cambridgea je bila pojam elegancije u kombinaciji sakoa s dvorednim kopčanjem i kratke suknje (Paule Ka) koju je uparila s gustim čarapama, crnom dolčevitom i salonkama od brušene kože. Inače, spomenuti brend obožavaju mnoge poznate zaljubljenice u modu poput Kendall Jenner ili Chrissy Teigen.

Kosu ovoga puta nije nosila raspuštenu u blagim valovima već ju je pokupila u rep i ukrasila trendi detaljem - trakom od crnog baršuna.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Malo nakita i mini torbica lijepo su zaokružili modnu priču Kate Middleton.

Zanimljivo je kako je identičnu kombinaciju, kraljica modne reciklaže već nosila prije šest godina, dakle 2012. godine.

Osim što je Kate već godinama modna ikona, čini se da je sad sustižu i njezina djeca, prinčevi George i Louis, te princeza Charlotte.

  • +19
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I petomjesečni kraljevski nasljednik, princ Louis postao je prava modna senzacija. Ono što odjene plane u trenu, a mame diljem svijeta posebno su zaluđene kompletićem u kojem smo ga vidjeli posljednji put na fotografiji povodom 70. rođendana njegova djeda, princa Charlesa.

Nosio je tada bijeli kompletić sa svijetloplavim ušivenim uzorkom. Preslatka opravica španjolskog brenda La Coqueta nedugo potom planula je s polica trgovina, a rasprodana je i na web stranicama.

Za kompletić, pamučnu majicu i svijetloplave hlačice, treba izdvojiti 94 dolara (oko 600 kuna).