KRALJICA RECIKLIRANJA

Već je četvrti put u istom outfitu – dosadno ili pohvalno?

15.02.2016 u 11:50

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia poznata je po neprestanom recikliranju svojih outfita, a tijekom posjeta kraljevskoj palači u Madridu viđena je po četvrti put u crvenom kostimiću omiljenog dizajnera, Španjolca Felipea Varele

Štedljiva kraljica jedna je od bolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a tome ne odmaže ni njezino stalno recikliranje odjeće.

Omiljeni joj crveni kostimić dizajnera Felipea Varele, koji vješto kombinira s različitim bluzama, odjenula je po četvrti put tijekom susreta s potpredsjednikom vlade, a prvi put se u njemu pojavila 2009.

Nosila ga je i prije nešto više od godinu dana na službenom putu u Portugal, ali i krajem prošle godine, u studenom, tijekom službenog pojavljivanja u Madridu, kad ga je odjenula uz svilenu bluzu i štikle u nude boji.

Lijepa kraljica, čijim venama ne teče plava krv, nema problema s recikliranjem stylinga pa se često pojavljuje u već viđenim odjevnim kombinacijama. Tijekom protokolarnih obaveza najčešće nosi odjeću s potpisom španjolskog dizajnera Feliepa Varele, omiljene su joj i krpice s potpisom Huga Bossa i Caroline Herrere, a garderobu upotpunjuje modnim detaljima iz poznatih španjolskih brendova ulične mode poput Zare i Manga te cipelama i torbama brendova Magrit i Adolfo Dominguez.

Za razliku od Kate Middleton, koja nikad nije trendovski odjevena, već klasično i konzervativno, španjolska kraljica bira zanimljive komade koji jasno poručuju da prati i voli modu. Osim što ne skriva ljubav prema kraćim haljinama i time razbija modne predrasude, uglavnom bira sofisticirane komade odjeće, ostajući pritom vjerna svom stilu, pa nerijetko i najjednostavniju kombinaciju upotpunjuje neočekivanim detaljem.