BEZ BADIĆA SPREMNA ZA ZRĆE

Vanna i E.T. ponovno zajedno nakon 16 godina

17.06.2014 u 16:14

Bionic
Reading

Vanna i Boytronic predstavili stare hitove E.T.-ja u novom ruhu i najavili povratak

'Jedva sam čekala da se netko toga prihvati. To su pjesme koje dobro zvuče i uz gitaru, a tek kad ih se ovako nabrije, zvuči odlično', rekla je Vanna koja je sinoć u Boytronicovu društvu premijerno predstavila stare hitove E.T.-ja u novom ruhu.

Šest pjesama među kojima su i klasici poput 'Tek je 12 sati' i 'Ja ti priznajem' u novu su produkciju stavila tri mlada DJ-a: Inav Coste, Wess i Kosta Radman, koji su iskoristili originalan Vannin vokal s traka i napravili pjesme za današnju generaciju klupske publike.

Mladi DJ-i sinoć su se javili u eter Narodnog radija i pozvali stari E.T. da im se pridruži na Zrću. 'Spremna sam, ja već badić imam, odnosno nemam', smijala se Vanna, a Boytronic je rekao da je najvažnije da međusobno ne zamijene kupaće. Ovaj projekt Vannu i Boytronica ponovno je doveo u studio, nakon punih 16 godina. 'Razišli smo se zbog nepremostivih neslaganjima u karakterima', komentirala je duhovito Vanna kazavši da je i treći član Darko Juranović D'Knock također blagoslovio projekt.


'Rekao mi je Darko, ako će se raditi nove verzije starih hitova, da ih isključivo moraju raditi ova tri DJ-a, tako da imamo Darkov amen', rekla je pjevačica, a na upit gdje je on sad, Vanna je rekla vjerojatno negdje na Zrću. Od svirki nekadašnje postave zasad ništa. 'Nismo razgovarali o tome, ovo je ujedinjenje povodom ovog CD-a', rekla je Vanna, a Boytronic otkrio da se spremaju još dvije nove verzije starih hitova te nekoliko remiksova.

Vanna i Boytronic na Narodnom radiju


Podršku projektu dala je i sadašnja pjevačica banda Katarina Rautek, koja se javila u emisiju 'Glazbeni show Dalibora Petka'. 'To je točka na i. Ljudi su toga željna i to je prekretnica koja se trebala dogoditi', rekla je Katarina koja je u visokom stupnju trudnoće. No još nije vrijeme za pauzu, jer će novi E.T. za nekoliko tjedana predstaviti čak tri nove pjesme. Novu postavu s Katarinom u ulozi pjevačice komentirala je i Vanna. 'Drugačiji je izričaj. Više je mainstream pop, nego što smo to mi bili u devedesetima', rekla je Vanna, kojoj je Boytronic komplimentirao da se nije puno promijenila, osim što je sada mlađa duhom.