INA Loyalty aplikacija

Uživaj u pogodnostima i popustima uz INA Loyaly program vjernosti!

16.10.2020 u 10:33

Bionic
Reading

Popusti na gorivo, omiljenu kavu i proizvode iz Fresh Cornera te na ostali asortiman i razne usluge na maloprodajnim mjestima čekaju vas na Ini! Kompanija kontinuirano osluškuje potrebe kupaca te im je pripremila pravu poslasticu ove jeseni

Pokrenut je originalni program vjernosti INA Loyalty putem kojem kupci mogu sakupljati bodove prilikom kupnje na Ininim maloprodajnim mjestima i uživati u brojnim pogodnostima. Cjelokupni program je prepun različitih iznenađenja, promocija i nagrada, koje kupce čekaju već nakon učlanjenja u program. Odmah po preuzimanju INA Loyalty aplikacije, putem koje se provodi Inin program vjernosti, i registracije, kupca čeka dar dobrodošlice – kava po izboru, 50 bodova na njegovom Loyalty računu, a nakon prve kupnje goriva stiže i kupon s 15 lipa popusta po litri Class Plus goriva koji može iskoristiti pri sljedećoj kupnji.

INA Loyalty aplikaciju isprobale su i poznate hrvatske osobe. Ella Dvornik se oduševila najfinijom besplatnom kavom, Ida Prester je probala naš smoothie, a Ivana Mišerić je uživala u ukusnom hot dogu iz INA Fresh Cornera. Bodove putem aplikacije sakupljaju i Kristijan Iličić i Zlatko Horvat koji su za svoja putovanja pripremili auto i natočili vrhunska Class Plus goriva, dok se Mario Valentić požurio kako bi prvi instalirao aplikaciju. Luka Bulić je u svom stilu premijerno izveo novi hit na našem maloprodajnom mjestu! Pogledajte u videu što kažu.

Uz preuzimanje INA Loyalty aplikacije, kupci se mogu uključiti u program vjernosti i putem internetske stranice www.inaloyalty.hr ili tiskane pristupnice na maloprodajnim mjestima. INA Loyalty aplikacija je dostupna za Android i iOS pametne mobilne uređaje. Sudjelovanjem u programu, bodovi se dobivaju za svaku litru kupljenog goriva i za gotovo svaku kunu potrošenu na proizvode ili usluge na Ininim maloprodajnim mjestima.* Pridruživanjem programu, kupci odmah postaju članovi statusa Blue, a daljnjim sakupljanjem bodova, mogu dobiti pristup različitim pogodnostima statusa Blue, Silver, Gold ili VIP te uživati u pogodnostima svakog statusa kroz cijelu godinu. Svaki status nosi sve uzbudljivija iznenađenja! Za više informacija o programu, tu je INA Loyalty Kontakt centar (0800 1112 ili na ina@loyaltyteam.com) koji je kupcima na raspolaganju 0 – 24.

Google Play

App Store

Pozivamo sve kupce da prate Inine kanale i društvene mreže, jer ih očekuju dodatna iznenađenja u sklopu novog programa vjernosti. Zato - dozvolite Ini da vas iznenadi kroz INA Loyalty!

Više informacija o INA Loyalty programu vjernosti, ali o ostalim aspektima digitalizacije Inine maloprodaje doznajte od Gorana Augustinovića, direktora Upravljanja odnosima s kupcima koji je gostovao u INA Podcastu.