I ONA TO ZNA

Uz ovakvu haljinu nemoguće je složiti loš stajling

08.08.2016 u 10:00

Bionic
Reading

Tradicionalni prijam u kraljevskoj palači na Mallorci, uvijek dotjerana kraljica Letizia iskoristila je za pokazivanje najnovije haljine i modni dvoboj sa svekrvom, ujedno bivšom španjolskom kraljicom Sofijom

Povodom tradicionalnog Balearic prijma održanog u palači La Almudaina na Mallorci, stotine uglednih gostiju dočekala je španjolska kraljevska obitelj na čelu s aktualnom španjolskom kraljicom Letizijom i kraljicom Sofijom

U društvu supruga, glamurozna kraljica Letizia ugledne goste dočekala je u haljini cvjetnog ikebana-printa, s potpisom dizajnera Juana Vidala, a tradicionalni prijam pokazao se idealnim događanjem za premijerno nošenje kreacije ovog španjolskog kreatora.

Spomenuta haljina dio je kolekcije za proljeće - ljeto predstavljene prošle godine na madridskom Tjednu mode, a njezin dizajner potječe iz krojačke obitelji koja je kroz povijest stvorila mnoštvo couture komada za poznate i luksuzne modne kuće.

Haljinu do koljena strukiranog kroja i kratkih rukava, Letizia je vješto stilizirala uz pomoć zlatnih sandala na remenčiće brenda Margit i bež kožne torbice Minihontas brenda Malababa koja stiže s upečatljivim poludragim kamenom ahatom.

Popularnu lob frizuru odlučila je nanovo predstaviti u raspuštenom izdanju, ispod koje su se nazirale viseće naušnice od dragog kamenja u sivim i fuksija-tonovima nalik nijansama cvjetnog printa na haljini.

I dok se Letizia odlučila za haljinu, kraljica Sofia zablistala je u prozračnom cvjetnom odijelu potpomognutom modnim dodacima poput velike ogrlice i srebrne torbice koja je bojom komplimentirala odabiru sjajnih cipela nalik espadrilama.

Iako je se često može ugledati u već viđenim haljinama, kraljica Letizia ovu je prigodu iskoristila za pokazivanje najnovije haljine, a u usporedbi s kraljicom Sofijom, ova bivša novinarka uspješno nastavlja modno zanimljivu povijest španjolske kraljevske obitelji.