NEVENA RENDELI:

'Uvjerena sam da će Mila pobijediti bolest'

08.03.2013 u 09:44

Bionic
Reading

Nevena Rendeli sinoć je na 30. rođendanu brenda Police dobila komplimente na račun svog izgleda sa svih strana

Nevena Rendeli sve oduševila svojim izgledom na okruglom rođendanu brenda Policea pa smo pitali Nevenu koja je tajna.

'Red, rad i disciplina, samo to. Na HRT još nisu smanjili plaće, ali ja sam smanjila obroke, pripremam se na ova smanjenja', rekla nam je Nevena koja je već ponovila u proljetnu kolekciju i to u britanskoj prijestolnici. Riječ je dizajnerskoj torbi Proenza Schouler koju nije kupila na rate, a košta oko devet tisuća kuna.

'Ne kupujem na rate. Ako se odlučim, kupujem odjednom i onda patim. To je to. Nema kod mene rata. Ne priznajem to. Ne želim plaćati, nešto 12 mjeseci pa da mi dosadi, a da još plaćam', kaže Nevena koja bi htjela raditi neki putopisni dokumentarac, a onda bi se posvetila pisanju nove knjige.

Nevena je također bila šokirana kada je čula da se njezina draga kolegica Mila Horvat bori s teškom bolešću.

'I mene je kao i sve druge šokirala vijest o Milinoj bolesti. Koliko god mi je Mila draga kolegica, potpuno je razumljivo da je tu vijest držala u tajnosti. Želim joj sve najbolje. I skroz sam uvjerena da će ona to pobijediti i da će sve dobro proći. Ne želim uopće ni zamišljati neku drugu situaciju. Mislim da je sreća to što je ona uistinu mlada, jaka i pozitivna osoba, tako da će sve biti dobro', dodala je Nevena.