OSVJEŽILA LOOK

Drastična promjena: Lijepa Francuskinja više nije plavuša

10.03.2023 u 10:31

  • +13

Camille Razat

Izvor: Profimedia / Autor: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Lijepa glumica Camille Razat, zvijezda serije 'Emily u Parizu', pojavila se na pariškom Tjednu mode s osvježenim imidžem za koji je dobila samo brojne komplimente

Obožavateljima Netflixove serije 'Emily u Parizu' dobro je poznata francuska glumica Camille Razat, čiji je zaštitni znak duga platinastoplava kosa.

Lijepa Francuskinja je na pariškom Tjednu mode predstavila svoj novi look koji je sve očarao, a koji izgleda vrlo prirodno.

Camille se odlučila za transformaciju pa je svoje svijetle uvojke zamijenila efektnom bakrenom nijansom koja osobito komplimentira damama svijetlog tena. I svi se slažu da nikad nije izgledala bolje.

Dobra stvar kod bakrenocrvene je to da pokriva bogatu paletu tonova, od nježne boje breskve pa do intenzivne bakrene, te je vrlo svestrana, tako da pristaje svakom tipu kože i kose.

Bakrene nijanse nije teško prilagoditi različitim prirodnim bojama kose i ovisno o intenzitetu postići suptilniji ili dramatičniji efekt. Što čini ovu boju tako posebnom? To je bez sumnje njezina sposobnost da revitalizira kosu i pruži joj živahan sjaj, a tu je još jedan, dodatni plus: naglašava boju očiju i lice čini blistavijim.

I savjet za kraj: ova nijansa kose zahtijeva posebnu njegu. Redovita uporaba proizvoda za njegu boje i smanjenje toplinske obrade pomoći će u duljoj postojanosti odabrane nijanse očuvanju zdravlja kose.