MILE KEKIN:

'Uvijek izgubim u polemiziranju sa ženom'

01.04.2009 u 17:26

Bionic
Reading

Otkako je postao otac, frontmen grupe Hladno pivo i bloger tportala, Mile Kekin, sve više vremena provodi doma sa svojom obitelji. Kaže da je prorijedio izlaske, da popušta ženi u raspravama, ne zna je l' mu 'veliki ili mali', a ponekad i izmišlja priče za medije...

Upravo je obitelj Milu Kekina inspirirala za nove pjesme na sljedećem albumu Hladnog piva koji će, kako tvrdi, biti 'prepun istinskih obiteljskih vrijednosti i toplog ognjišta s jakom tradicionalnom notom. Teme će, među ostalim, biti i dojenje te odnos oca i sina, neshvaćenost i otuđenje u današnjoj Hrvatskoj'.

'Otkako sam postao otac, prorijedio sam izlaske. Često sam noću kod kuće zbog posla, jer sam noću kreativniji', naveo je Mile u tjedniku Story.

O 'omjerima snaga' u braku sa suprugom Ivanom Novosel, devet godina mlađom studenticom medicine, Mile kaže da joj često popušta kako bi izbjegao rasprave. 'Ne da mi se polemizirati kad na kraju uvijek izgubim. Svaka me cura s kojom sam bio pobijedila u raspravi. Žene su u tome mnogo jače', priznao je Mile.

Na pitanje smatra li se zbog toga papučarom, Mile se sav zbunio. 'Pa ne znam. To je kao da me pitate mislim li da mi je mali ili veliki. Ne znam, stvarno. Mislim da biste to trebalo pitati nekog od mojih prijatelja jer mi je teško sam za sebe to reći', izjavio je Mile za tportal.

Mile Kekin poznat je i po tome što voli izmišljati razne priče za medije, pa je upravo medijima rekao da se sa suprugom Ivanom upoznao u knjižnici. 'Rekao sam da smo se sreli pokraj police s knjigama o ruskom naturalizmu, ali nitko nije shvatio da taj pravac ne postoji. Ako treba, mogu opet nešto izmisliti, to mi je baš slatko. Imam još nekoliko godina da smislim pravu lokaciju kad me dijete bude pitalo', rekao je Mile.