BESPRIJEKORAN STIL

Uvijek drugačija: Lijepa glumica s razlogom je jedna od najbolje odjevenih u Hollywoodu

23.03.2018 u 10:25

Bionic
Reading

Jedan od najljepših i najbolje odjevenih holivudskih parova Blake Lively i Ryan Reynolds stigli su u Guggenheimov muzej u New Yorku na premijeru filma 'Final Portrait', a plavokosa glumica još jednom je potvrdila titulu kraljice stila

Na njujorškoj premijeri filma 'Final Portrait' redatelja Stanleyja Tuccija holivudski par Blake Lively i Ryan Reynolds bili su glavne zvijezde večeri. Slavni par stigao je na premijeru odlično raspoložen držeći se za ruke, a pokazali su i kako u njihovom braku još uvijek ne nedostaje strasti. Zaljubljeni golupčići pozirali su fotografima ispred Guggenheimovog muzeja i glumica nije mogla odoljeti, a da svom šarmantnom suprugu ne padne u zagrljaj.

Osim ljubavi prema suprugu, Lively je još jednom pokazala zavidno modno znanje. 30-godišnja glumica gotovo nikad ne griješi kada je moda u pitanju, a još od uloge u popularnoj teen seriji 'Tračerica', koja ju je i proslavila, doživljavana je u javnosti kao utjecajna trendseterica. Njezinom modnom usponu doprinio je i američki dizajner Michael Kors, kojemu, kako je Lively jednom izjavila, duguje sve dosadašnje modne angažmane.

  • +47
Blake Lively i Ryan Reynolds Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na premijeru biografskog filma o švicarskom slikaru i kiparu Albertu Giacomettiju lijepa glumica stigla je u senzacionalnoj asimetričnoj haljini kariranog uzorka u kombinaciji crne, bijele i sive. Atraktivna haljina s potpisom modne kuće Monse, poznate po asimetričnim i dekonstruiranim kreacijama, istaknula je glumičinu vitku liniju na kojoj je naporno radila nakon trudnoće te dugačke noge, tek toliko koliko je potrebno za dozu seksepila.

Blake is a stylish queen 👑

Objavu dijeli 💫 (@lonelyhour_)

Slavna tračerica, poznata po ulozi bogatašice Serene van der Woodsen, uskladila je Monseovu haljinu sa seksi sandalama na petu s remenčićima i detaljima kuglica koje potpisuje omiljeni dizajner cipela Christian Louboutin, dok ju je od hladnoće štitio prekrasan bež kaput s izvezenim motivom cvijeća od crnog konca, a riječ je kaputu Oscara de la Rente.

Lively je cjelokupan stajling začinila klasičnim modelom torbice u srebrnoj boji s potpisom modne kuće Chanel i decentnim naušnicama, dok je kosu odlučila stilizirati poput filmskih diva 50-ih, u elegantne valove.

  • +11
Blake Lively i Ryan Reynolds Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia