NEPOGREŠIV STIL

Uvijek besprijekorna: Melania Trump nastavila modnu dominaciju

08.11.2017 u 10:14

Bionic
Reading

Američki predsjednički par trenutno se nalazi na 12-dnevnoj azijskoj turneji, a modni odabiri prve dame Melanije Trump ne prestaju zaokupljati pažnju javnosti

Nakon Japana, u kojem je atraktivna Slovenka sve očarala svojim nevjerojatnim modnim kombinacijama, Melania Trump nastavila je stilsku dominaciju u Južnoj Koreji i Kini.

Na državnoj večeri održanoj u rezidenciji predsjednika Južne Koreje Moon Jae-ina, Melania se pojavila u haljini prekrivenoj prozirnim tilom i ukrašenoj svjetlucajućim plavim detaljima. Riječ je o kreaciji pariškog brenda J.Mendel, a u prodaji se donedavno nalazila u crnoj verziji.

U društvu supruga i visokih dužnosnika Južne Koreje, Melania je u jutarnjim satima položila vijence na Nacionalnom groblju u Seulu pojavivši se u prikladnom crnom izdanju. Hlače široka kroja nosila je uz model strukiranog kaputa ispod koljena s detaljem dvoredna kopčanja i uz kožni remen zavezan oko struka.

Nakon kratkog boravka u Južnoj Koreji Melania se u predsjedničkom avionu zaputila do Pekinga u Kini sletjevši u gotovo identičnoj, crnoj kombinaciji. Jednostavan crni model kaputa nosila je uz omiljeni model cipela u špic.

  • +9
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: JONATHAN ERNST

Iako je poznata po praksi česte promjene izdanja u formalnim prilikama, za susret s kineskim predsjednikom Xi Jinpingom i prvom damom Peng Liyuan, u nekadašnjoj carskoj palači kineskih dinastija Ming i Qing, odlučila je ostati u izdanju predstavljenom pri slijetanju u pekinšku zračnu luku.

Kako obavještavaju iz Bijele kuće, cilj Trumpova posjeta azijskim državama pokazivanje je odlučnosti SAD-a u čvrstom pristupu sjevernokorejskoj nuklearnoj i raketnoj prijetnji.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN