SEKSI NA KVADRAT

Utegnite se u drugu kožu ovoga proljeća

16.03.2011 u 10:00

Bionic
Reading

Kožna odjeća više nije rezervirana samo za zločeste cure, bajkerski šik i jakne. Dapače, u trendu su izrazito ženstvene kožne haljine, topići i sakoi, kojih je ove sezone prepun crveni tepih. U ultra uske kožne modele uskočili su brojni poznati, poput Jennifer Hudson, Kate Moss i Nicole Richie, ali i naši celebovi Iva Jerković, Aleksandra Grdić, Jelena Veljača...

I dok jedni kombiniraju kožne modele na sofisticiran način, kao Catherine Zeta Jones, koja je na nedavno održanom New York Fashion Weeku nosila haljinu Michaela Korsa, drugi nose kožu na rokerski način, poput Nicky Hilton.

U kožnom outfitu elegantno je izgledala i Nicole Kidman, koja je za premijeru filma 'Just Go With It' odjenula jaknu brenda L'Wren Scott u kombinaciji s uskom crnom olovka suknjom.

Koži nisu odoljele ni Kate Moss u sprijeda potpuno zatvorenoj darkerskoj haljini Pam Hogg, Jennifer Hudson u bež kratkoj haljini Chloe te Lindsay Lohan, koja je za odlazak na sud odjenula ultra usku kožnu haljinu u bež boji s potpisom Raquel Allegra.

Želite li izgledati opako dobro, kupite kvalitetnu kožu, ali imajte na umu da takav glamur nikako nije jeftin - tako haljina Jennifer Hudson stoji 3.135 dolara, dok kožne haljine Ralpha Laurena stoje i po 6.000 dolara.