IZAZVAO POMUTNJU

Unuk Boba Dylana pravi je komad

17.01.2017 u 11:22

Levi Dylan

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Levi Dylan, 22-godišnji unuk proslavljenog kantautora Boba Dylana, već se neko vrijeme probija u modnom svijetu

Za razliku od svog oca Jacoba i djeda Boba, Levi se odlučio okušati kao maneken, a ne krije to da ima i glumačke ambicije. Na nagovor svoje djevojke Alane snimio je prve profesionalne fotografije i uskoro dobio svoj prvi modni angažman. Levi kaže da se, kad je shvatio da nikad neće biti uspješan kao glazbenik, odlučio za modnu karijeru.

UK very live

A photo posted by Levi Dylan (@levidylan6) on

'Odustao sam od glazbe kad sam shvatio da od toga neću moći živjeti. Još uvijek uživam u glazbi, ali odlučio sam se za modu. Mislim da je to bila moja najzrelija odluka', rekao je.

Mlađahni Amerikanac bio je glavna atrakcija na reviji kuće Dolce & Gabanna na milanskom tjednu mode. Sve oči bile su uperene u ovog zgodnog mladića u crnim hlačama, bijeloj košulji, elegantnom kaputu s dvostrukim kopčanjem te s naočalama crnih okvira.

veryimportant

A photo posted by Levi Dylan (@levidylan6) on

Osim mladog člana obitelji Dylan, na milanskom tjednu mode bilo je još manekena poznatih prezimena. Brandon Thomas Lee, 20-godišnji sin Pamele Anderson i bubnjara Motley Cruea Tommyja Leeja, prošetao se modnom pistom, a revije su nosili i Rafferty Law, 20-godišnji sin Judea Lawa, te sin supermodela Cindy Crawford, 17-godišnji Presley Gerber.