MLADEN GRDOVIĆ

'Umro bih da ne mogu popiti čašu vina!'

19.06.2009 u 09:33

Bionic
Reading

Ovaj je zadarski pjevač već pomalo zloglasan po svojim ispadima pri kojima prilično često intervenira i policija, a on tvrdi da su sve te priče napuhane pritom obrazlažući smisao života na svoj način

Za sebe kaže da mu ne smeta što ga se naziva problematičnim, budući da je ‘hiperaktivan i vragolast’ te ‘problematičan u pozitivnom smislu’, iako nije sasvim jasno što bi to točno trebalo podrazumijevati. ‘Volim se opiti i napiti s ljudima. Volim počastiti, ne volim štedjeti. Volim popiti s prijateljima, a da mi netko kaže da nikada u životu neću popiti nijednu čašu crnog vina, umro bih’, prenosi Jutarnji list.

Nadalje, priznao je da ga mama ponekad kritizira, a brat ga također često upozorava na ponašanje. ‘Oni svi brinu o meni kao o djetetu, ali to je normalno. Volim društvo, jako sam povodljiv, to je možda moja najveća pogreška’, izjavio je.

Grdović je poznat kako po pjesmama koje slave more i život uz more, tako po ispadima u alkoholiziranom stanju i ljubavnim skandalima, koje je na neko vrijeme uspio očito tek zatomiti. Prije nekoliko godina bio je stalni gost alkoholom natopljenih novinskih stupaca i skandala oko vanbračnog djeteta.

Podsjećamo da je pod utjecajem alkohola pjevač razbio dva svoja vrlo skupocjena auta: Ferrari, s čak 2,7 promila alkohola u krvi, kojom prilikom je slomio vratni kralješak, te Mercedes 500 CL. Osim automobila, Grdović je navodno slomio nogu i vlastitom bratu u jednom od njihovih okršaja. Vanbračnu kćer Saru dugo vremena nije htio priznati, da bi se, nakon što mu je dokazano očinstvo, počeo slikati s njom po novinama.