ŠVEDSKI PAR

Ukrali pozornost: Po mnogima najzgodniji kraljevski par oduševio svojim elegantnim stajlingom

12.10.2022 u 12:40

Bionic
Reading

Nizozemski kraljevski par, kralj Willem-Alexander i njegova supruga, kraljica Maxima, otputovali su u Švedsku te su se susreli sa švedskom kraljevskom obitelji

Svečana večera upriličena je za ugledne goste iz Nizozemske, a domaćini su bili članovi švedske kraljevske obitelji, kralj Carl Gustaf XVI i njegova supruga Silvia te nasljednica švedske krune, princeza Victoria sa suprugom, princem Danielom, i kćerkicom Estelle (10).

Inače, osim Estelle, princeza Victoria i princ Daniel imaju sina Oscara (6).

Među uzvanicima bili su i Victorijin brat, princ Carl Philip sa svojom lijepom suprugom, princezom Sofijom, a kao i obično, zgodni je par bio u središtu pozornosti.

  • +4
Švedska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Robin Utrecht / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza Sofia za ovu je prigodu odabrala raskošnu tamnozelenu haljinu s lađa-izrezom, koja joj je savršeno pristajala, dok je njezin suprug bio vrlo elegantan u klasičnom smokingu.

Kosa podignuta u punđu s trendi razdjeljkom po sredini i šiškama oko lica te neupadljiv makeup istaknuli su ljepotu omiljene princeze koja je ovo besprijekorno modno izdanje upotpunila clutchem s potpisom Christiana Louboutina i tijarom koju je nosila na svom vjenčanju.

Par ima troje djece, a u braku su od 2015. Prije nego je upoznala svog princa, princeza Sofia od Švedske bila je poznata kao glam model i reality zvijezda. Njihova veza potvrđena je za javnost u srpnju 2010., a zajedno su počeli živjeti u travnju 2011. godine. U lipnju 2014. objavili su zaruke, a u lipnju 2015. uplovili su u bračnu luku.