INDIJSKA PRAVDA

Uhićen otac najmlađeg vozača Ferrarija!

29.04.2013 u 12:00

Bionic
Reading

Prije nekoliko tjedana prenijeli smo video s YouTubea u kojemu dvojica jako malih dječaka voze po kvartu crveni Ferrari F430. Times of India javlja kako je prošlog vikenda pronađen i uhićen vlasnik auta, otac malodobnog vozača!

Times of India piše i kako je video izazvao zgražanje i bijes stanovnika Kerale, gdje je snimljen. Vlasnik auta i snimatelj videa je izvjesni Mohammed Nisham, a za volanom je bio njegov devetogodišnji sin (tvrdeći u originalnom članku da mu je sedam, fulali smo u procjeni za dvije godine, dosta je sitan…). Iako mali nije napravio nikakav prekršaj, osim što će vozačku dobiti tek za devet godina, gospodin Nisham našao se na udaru sveopće osude javnosti.

Nije dugo trebalo čekati da reagira i policija u Kerali. S lakoćom su pronašli Nishama, a sudac mu je odmah odredio pritvor zbog dopuštanja i poticanja maloljetnika na ilegalnu vožnju. Ovo je slobodan prijevod, bojimo se da naš kazneni zakon nema slične kategorije. A i ne znamo kakve kazne predviđa indijski, kad smo kod toga.

U svakom slučaju, ako vam padne na pamet dati klincu auto u ruke (što u svjetlu tragičnih događaja u nas posljednjih dana nipošto ne odobravamo), budite barem toliko prisebni i ostavite video snimku offline.