NETIPIČAN ODABIR

Udobna obuća stigla je na crveni tepih: Oskarovske zvijezde prošetale u crocsicama i bijelim tenisicama

26.04.2021 u 14:25

Bionic
Reading

Ovogodišnja dodjela prestižnih filmskih nagrada Oscar ostat će upamćena i po netipičnim odabirima obuće njezinih sudionika. Kineska filmašica Chloe Zhao, koja se okitila dvama oskarovskim kipićima, na dodjelu je stigla u bijelim tenisicama, dok se poznati glazbenik Questlove odlučio za zlatni par omraženih crocsica

Ovogodišnja dodjela Oskara po mnogočemu bila je posebna zahvaljujući globalnoj pandemiji. Na nikad skromnijem crvenom tepihu svjedočili smo brojnim prizorima koji su osigurali posebnu pozornost javnosti.

Od nove frizure Halle Berry pa sve do zavodljivog plesa Glenn Close, holivudske zvijezde ove su godine odlučile ostaviti neizbrisiv trag i ući u oskarovsku povijest.

ZVJEZDANA IZDANJA

Unatoč svemu glamura nije nedostajalo: Pogledajte sve haljine s oskarovskog crvenog tepiha

Pogledaj galeriju

Nije nikakva novost da na modnoj sceni posljednjih mjeseci najveću popularnost uživaju udobni odjevni komadi i obuća uslijed globalne pandemije i većeg boravka kod kuće. Navedeno se odrazilo i na oskarovski crveni tepih što su potvrdile zvijezde poput redateljice filma 'Zemlja nomada' i glazbeni direktor ovogodišnje dodjele, Questlove.

Svoja dva oskarovska kipića za najbolju redateljicu i najbolji film, 39- godišnja kineska filmašica primila je u haljini nijanse nude s potpisom francuske kuće Hermes, a nju je odlučila nositi uz par bijelih tenisica koje, poput haljine, potpisuje ovaj luksuzni brend.

  • +2
Questlove i Chloe Zhao na dodjeli Oskara Izvor: Profimedia / Autor: Chris Pizzello/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako se doznaje, njezin netipičan odabir obuće u znaku bijelih tenisica i dalje se nalazi u prodaji, a za njega je potrebno izdvojiti nešto više od 5 tisuća kuna.

U odnosu na Zhao ovogodišnji glazbeni direktor dodjele, Questlove, pažnju javnosti osigurao je prošetavši crvenim tepihom u zlatnom paru omraženih crocsica.

Posve netipičnim odabirom obuće za prestižno svečano događanje očekivano je uspio zaraditi posebnu pažnju javnosti.

Član proslavljene američke grupe The Roots, međutim, nije jedina slavna osoba koja se u bogatoj oskarovskoj povijesti na crvenom tepihu pojavila u udobnoj i estetski upitnoj obući.

Glumica Frances McDormand, koja je ove godine osvojila svoj treći oskarovski kipić za glavnu ulogu u filmu 'Zemlja nomada', na dodjeli Oskara prije dvije godine pojavila se u custom verziji anatomskih natikača Birkenstock s potpisom modne kuće Valentino.