LIAMOVI PRIJATELJI:

'Udalji se od Miley, uništit će ti karijeru'

30.08.2013 u 09:39

Bionic
Reading

Kako spekuliraju neki mediji, prijatelji Mileyinog zaručnika dobronamjerno su mu savjetovali da se distancira od mlade zvijezde koja u posljednje vrijeme šokira svojim ponašanjem

Liamu Hemsworthu, kojeg ćemo ove godine vidjeti u nastavku filmskog hita 'Igre gladi' s Jennifer Lawrence, prijatelji su sugerirali da se udalji od zaručnice Miley Cyrus jer misle da bi mogla štetno utjecati na njegovu karijeru.

Hemsworth (23) i Miley (20) u vezi su već tri godine, a ljubav je planula na setu filma 'The Last Song'.

'Liam zbilja voli Miley, no njezin novi golišavi imidž i stav djevojke iz geta nimalo mu se ne sviđaju. Prijatelji su mu dobronamjerno savjetovali da se udalji od nje jer bi mogla loše utjecati na razvoj njegove karijere. Isto su mu rekli i njegovi PR menadžeri', rekao je jedan izvor, prenosi Daily Mail

Australski glumac nije bio s Miley na dodjeli nagrada MTV VMA kad je njezin lascivan ples u nečemu nalik donjem rublju od lateksa boje kože izazvao zgražanje i bujicu komentara.

Ovo nije prvi put da se piše o krizi u vezi mladog para: u veljači je procurila informacija da ju je Liam prevario s glumicom iz serije 'Momci s Madisona'.

Premda se pisalo da su prekinuli i da su propali planovi za vjenčanje, Miley je to u nekoliko navrata opovrgnula insistirajući na tome da je s njima sve u redu.