JENNIFER SE ZARUČILA

Udaje se mlada zvijezda ‘Igara gladi’?

24.01.2014 u 14:27

Bionic
Reading

Ako je vjerovati američkim medijima, mlada glumačka zvijezda Jennifer Lawrence i njezin dečko, također glumac Nicholas Hoult, planiraju svadbu

Dvadesettrogodišnja glumica Jennifer Lawrence i Nicholas Hoult navodno su se zaručili na Badnjak. ‘Jennifer kao da hoda po oblacima. Ludo je zaljubljena u Nicholasa i sretnija je nego što je ikad bila. Ona vodi prilično skroman i povučen život te zna da će zaruke to učiniti gotovo nemogućim. Ipak, opsjednuta je privatnošću’, rekao je izvor za OK! magazin.

Jen i Nick su zajedno proveli praznike. Glumica ga je odvela kući u Lexington, Kentucky, te ga je upoznala s roditeljima, a to je za njega bila idealna prilika da je zaprosi.


Kako navode izvori, Jennifer je jako bliska sa svojom obitelji i ako ne snima ili ne promovira filmove, provodi vrijeme s njima.

‘Obitelj se skupila u dnevnoj sobi na Badnjak. Nick je zamolio za malo pažnje i održao govor posvećen Jennifer. Primio ju je za ruku, a zatim je izvadio prsten iz džepa i pitao je hoće li se udati za njega.’