ZA UČVRŠĆIVANJE KOŽE

Učvrstite svoje tijelo pod tušem uz In-Shower Q10 losion

02.03.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Proljeće nam uskoro kuca na vrata, dolaze nam topliji i sunčaniji dani kada jedva čekamo obući omiljene haljine i pokazati svoju kožu. Kako biste s ponosom pokazale zategnutu i čvrstu kožu Nivea predstavlja novi inovativni In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože. Inovativna formula s vidljivim Q10 zrncima i mentolom učvršćuje kožu dok ste još pod tušem - idealno za sve koji žele glatku i zategnutu kožu u samo nekoliko minuta

Novi In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože dio je bogate Nivea Q10 obitelji - linije proizvoda koji sadrže koenzim Q10 odgovoran za proizvodnju energije u stanicama. Kao antioksidans, neutralizira slobodne radikale koji mogu oštetiti jezgru stanice te potiče regeneraciju kože i procese obnove. Beiersdorfovi istraživači prvi su, na masovnom tržištu kozmetike, počeli koristiti koenzim Q10 u proizvodima za njegu kože.

Za razliku od većine pilinga za tijelo, novi Nivea In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože pruža nježan učinak masaže te osjećaj zategnute i njegovane kože. 'U samo jednom potezu nježno uklanja mrtve stanice kože pružajući osjećaj učvršćenosti dok ste još pod tušem. Njegujuća formula ostavlja kožu svilenkasto mekom s laganim osjećajem svježine. Novi In-Shower idealno je rješenje za sve koji žele brzo i pouzdano učvršćivanje kože', objašnjava Sabine Schulz, voditeljica odjela za istraživanje i razvoj tvrtke Beiersdorf.

Inovativni regenerator za učvršćivanje kože sadrži vidljiva Q10 zrnca i mentol koji se u dodiru s vodom aktiviraju i trenutno upijaju u kožu, dubinski je hidratiziraju i učvršćuju dok ste još pod tušem. Njegujuća formula uklanja mrtve stanice kože i pruža joj osjećaj glatkoće i svježine. Nakon ispiranja dovoljno je obrisati se ručnikom i uživati u njegovanoj koži bez potrebe za nanošenjem običnog losiona za tijelo. Ne ostavlja tragove na ručnicima niti na odjeći.
Preporučena maloprodajna cijena (250 ml/400 ml): 39,90 kn/54,90 kn

Novi In-Shower s koenzimom Q10 savršena je nadogradnja postojećoj In-Shower liniji, koja sada broji 5 njegujućih regeneratora za tijelo pružajući koži dugotrajan svilenkast i mekan osjećaj. U dodiru s vodom, u formuli In-Shower proizvoda, aktiviraju se nježni hidratantni sastojci koji se trenutno upijaju u mokru kožu, čineći je duboko hidratiziranom i neodoljivo mekom bez ljepljivog osjećaja nakon nanošenja. Odaberite In-Shower koji vam najbolje odgovara i uživajte u njegovanoj koži dok ste još pod tušem!