Perfecta Dreams

Noviteti u svijetu interijera: U Zagrebu je predstavljen prvi leteći krevet

23.11.2018 u 14:40

Bionic
Reading

Posjetitelji novootvorenog centra u metropoli oduševljeni su novitetima „iz svijeta snova“

Znate li što je 'leteći krevet'? Tvrtka Perfecta Dreams pobrinula se da saznate. U novootvorenom 'premium' salonu u centru Zagreba sinoć su pokazali ovaj novitet u svijetu mirnog i zdravog spavanja. Carpe Diem krevet Vindo iz grupacije Hilding Anders, prvi je tzv. flying bend u Hrvatskoj – spektakularan krevet koji predstavlja savršen spoj luksuzne udobnosti i stilskog dizajna.

Ovaj iznimno prilagodljiv krevet napravljen bez vidljivih nogica ručno se izrađuje u Švedskoj, a specifičan je zbog korištenja napredne tehnologije kojom se, kako upravljačima, tako i pomoću aplikacije s podrškom za glasovne naredbe, može koristiti spektar opcija (od podizanja i spuštanje uzglavlja i uznožja preko noćne LED rasvjete do masaže).

Osim kreveta Vindo, zvijezde novootvorenog salona, prezentirani su kreveti iz Španjolske te oni iz domaće (hrvatske) proizvodnje koji prate najnovije trendove spavanja i predstavljaju posebnu i jedinstvenu ponudu na tržištu. U poslovnici se moglo upoznati i s novom, premium linijom madraca koja, inovativnim jezgrama prilikom razvoja proizvoda i pažljivom selekcijom tkanina i materijala, podiže razinu komfora na najvišu moguću razinu.

Perfecta Dreams Premium specifična je poslovnica tvrtke Perfecta Dreams – za razliku od ostalih prostora tvrtke i Centra spavanja, uređenje ovog salona karakteriziraju topli tonovi hrasta na podu, dok neke od elemenata na zidovima krase luksuzne tapete brenda Wall & Deco, kao i posebni ukrasni dijelovi od islandskog lišaja. U samom prostoru, posebna je pozornost posvećena rasvjeti (talijanska), a glazba i mirisi Patchoulija dio su već standardne priče Perfecte Dreams.

Kao uvjerljivo najbolji hrvatski brend visokokvalitetnog namještaja za zdravo i ugodno spavanje, Perfecta Dreams kontinuirano prati i implementira najnovije svjetske trendove i postignuća u tom području, a svaki proizvod iz linije, bez iznimke, dizajnira, izrađuje i provjerava s posebnom pozornošću.

  • +7
Perfecta dreams Izvor: Promo fotografije / Autor: Martina