BEN AFFLECK

U vezi s J.Lo osjećao sam se loše i jadno

11.07.2009 u 11:34

Bionic
Reading

Nakon što se skrasio s Jennifer Garner i postao uzoran suprug i otac, Ben Affleck počeo je pljuvati po svojoj bivšoj ljubavi Jennifer Lopez. Prije nekoliko godina rekao je da mu je ta veza bila loša za karijeru, a sad je otišao i korak dalje izjavivši da se s njom osjećao loše i jadno

Glumac je progovorio o svojoj bivšoj ljubavi, s kojom je snimio dva izuzetno neuspješna filma, 'Gigli' i 'Djevojka iz Jerseyja', te jedan videospot. Affleck tako i dalje ostaje pri svojoj tvrdnji da mu je veza s Jennifer Lopez naštetila karijeri. Par je svoju romansu započeo 2002. nakon što su se upoznali na snimanju filma 'Gigli', da bi se uskoro i zaručili, no ljubav nije dugo potrajala jer su naglo prekinuli, i to uoči zakazanog vjenčanja 2004. godine.

Affleck danas žali zbog toga što je uopće bio s njom u vezi, a najviše mu je smetalo to što su mediji pratili svaki njihov korak.

'Više nisam mogao kontrolirati svoj život. Mislio sam da želim neke stvari koje uopće nisam želio. Izgubio sam se. Osjećao sam se kao da se gušim, jadno i loše. Nisam uopće trebao krenuti tim putem niti si dopustiti da se uvučem u taj medijski cirkus. Previše ljudi je vjerovalo da je istina sve što se piše o meni i to mi je nanijelo štetu. Iz iskustva mogu reći da je to bilo loše za mene i moju karijeru. Zato sam uzeo pauzu, sklonio se neko vrijeme daleko od očiju javnosti i pustio da se stvari slegnu', govori danas Affleck.

Također priznaje da je danas puno sretniji i da uživa u braku s Jennifer Garner, s kojom ima dvije curice, trogodišnju Violet i šestomjesečnu Seraphinu.

'Posao mi je sad na drugom mjestu. Više mi nije toliko važan kao prije. Reći da mi je obitelj promijenila život zvuči kao kliše, ali to je istina. Pomogla mi je da posložim neke stvari u životu i da jasnije vidim', tvrdi Affleck.