ANA IVANOVIĆ:

'U tenisu ima puno lezbijki'

13.12.2010 u 09:26

Bionic
Reading

Nekadašnja tenisačica broj jedan ne misli za sebe da je seks-bomba, svojim starim prijateljima govori da paze da se ne uobrazi, a više se druži s kolegama nego kolegicama

Ana Ivanović, najljepša tenisačica svijeta, dobila je puno komplimenata na račun svog izgleda, no ona se teško vidi u ulozi seks-bombe. 'Ne vidim se u tom svjetlu. Najviše se volim u onome što nosim doma, u pidžami, trenerki, ali neka drugi to komentiraju', rekla je poznata srpska tenisačica u razgovoru s Fani Stipković. Novinar Eurosporta usporedio ju je s holivudskim glumicama poput Catherine Zeta Jones, dok joj je sportski uzor Monika Seleš.

'Sigurno je to jedan od ljepših komplimenata, jer je Catherine Zeta Jones jako lijepa, no nedavno, kad sam bila na Baliju, jedna djevojka mi je rekla da izgledam kao vampir, ali onaj lijepi vampir iz 'Sumraka'. To još nisam čula', rekla je Ana za 'Red Carpet'.

Sa svojih 186 cm visine može biti model, pa je često zovu na modne editorijale.

'To je lijepo i drugačije, no nikad se ne osjećam opuštena kao na terenu.' Ana kaže da je ljubomora čest slučaj među kolegicama, dok kod muških to nije slučaj. Najviše se druži s Đokovićem i Nadalom. Popularnost joj donosi olakšice kad treba srediti neke stvari poput putovnice ili vize, a negativan aspekt je to što ljudi žele znati sve o njoj. Imala je i nekoliko neugodnih iskustava.

'Nekoliko puta se dogodilo da me netko prati, no nemam strašnih iskustava. Nekad mi obožavatelji šalju poklone. Tako sam dobila poklon za rođendan, a znaju i da volim sudoku i koktele, pa mi šalju knjige, daruju mi majice, što je simpatično', kaže Ana, dodajući da ima puno lezbijki u tenisu, ali nju ne smeta drugačije opredjeljenje kolegica. Ona bi pak voljela zaglaviti u liftu s Michaelom Scofieldom iz 'Zakona braće'.