IZ NAŠIH DUĆANA

U šopingu ćete teško odoljeti ovim komadima

19.05.2014 u 08:41

  • +28

Haljinice A kroja

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Traper košulja već je u ormaru, i dobre trapke su tu, već furate svoja dva, tri predimenzionirana pulovera, onaj top rezan iznad struka, a i crnih rock chic stvari imate... Hm, možda vam nedostaje jedan trend koji je veliki hit i koji će pričati za sebe dok razgledavate našu fotogaleriju

Ovog ljeta slobodno očekujte puno romantike iza svakog ugla - lanci ulične mode prepuni su haljinica koje su uske u gornjem dijelu, a u donjem se dijelu šire u A-kroj u obliku volana.

Mogu sezati do koljena, za veliki trend u retro stilu, no još su češće kraće, desetak centimetara iznad koljena. No to je već stvar ukusa.


I još kad vidite u kakvim sve bojama dolaze, s kakvim uzorcima i našivenim detaljima poput namjerno istaknutih i upadljivih patent zatvarača, šljokica, kojekakvih aplikacija... Morat ćete posegnuti za jednom i nositi je već sada, naravno, uz traper ili kožnu jaknu i gležnjače te ćete u njoj zapravo moći uživati kroz tri godišnja doba.

Mi smo zavirili u Mango, H&M, Sisley, New Yorker, Ann Christinne te vam donijeli što širu ponudu kako bismo vam olakšali potragu ili vas barem naveli na neku dobru ideju...