SEXPRESSO: ŽELJKO PERVAN

U seksu više uživaju muškarci

26.05.2009 u 13:36

Bionic
Reading

Poznati zabavljač i komičar otkriva zašto ga je prva seksualna partnerica izbjegavala, zbog čega su muškarci po pitanju seksa slični kopitarima, kakve ga žene privlače i zašto se ne bi nikada seksao na livadi

Popularni Pervan u svom stilu progovara o seksu i otkriva da ga žene nisu nikada salijetale, čak ni onda kad je postao poznat. Razlog je vjerojatno to što on pripada određenoj pasmini muškaraca, u ovom slučaju 'pasmini prijatelja'. 'Kad žena za muškarca kaže da je dobar, to je najgore od svega', kaže Pervan, jer u tom je slučaju najbolje zaboraviti na seks budući da je jasno da od toga neće biti ništa.

'Na žene gledam kao na nakupine bjelančevina koje nemaju emocije', kaže Pervan, kojemu prava žena mora biti verbalno zanimljiva, da nije komad namještaja.

Otkriva da nikada doručak nije pripremao gol jer ga je strah da ga ulje ne pošprica po određenim dijelovima anatomije. Nije se nikad ni seksao na livadi, ali zato jest na plaži, no svejedno mu je najdraže mjesto na kojem se seksao – krevet.

Vjeruje da u seksu više uživaju muškarci nego žene jer je ženama uvijek potreban određeni 'catch', emocije, dok se muškarci osjećaju superiornima jer penetriraju i ne mogu glumiti. Je li ikada ulovio ženu u glumljenju orgazma i što misli o braku bez seksa, pogledajte u videoprilogu.