ELIZABETH HURLEY

U ružičastoj haljini za mjesec borbe protiv raka dojke

01.10.2016 u 18:34

Bionic
Reading

Britanska glumica i velika ljubiteljica mode, ni ovoga puta nije pogriješila odabirom haljine koja je savršeno odgovarala događanju na kojem je bila. Za kampanju Estee Lauder, za podizanje svijesti o samopregledu i borbi protiv raka dojke, jedno od zaštitnih lica te kuće Elizabeth Hurley odlučila se za prigodnu ružičastu haljinu kojom je istaknula svoje savršeno tijelo

Sve su jače i glasnije kampanje kojima se pokušava osvijestiti žene koliko je važan samopregled grudi, a u ovom mjesecu borbe protiv raka dojke, u New Yorku je i jedna od najvećih zagovornica ove kampanje, poznata kozmetička kuća Estee Lauder, organizirala i humanitarni doručak na vrhu Empire State Buildinga.

Budući da godinama s njima poslovno surađuje te da im je zaštitno lice, nije ni čudo da se među uzvanicima našla i britanska glumica Elizabeth Hurley, koja se svojim modnim odabirom savršeno uklopila u kampanju. Ružičasta uska haljina do koljena, s tanjim naramenicama koje lagano padaju na ramena, dodatno je istaknula njezinu vitku figuru, a uz to je iskombinirala iste boje sandale s visokim potpeticama.

Elizabeth Hurley ambasador je ove kampanje na globalnoj razini

Lagano zakovrčane raspuštene kose, Elizabeth je čim je ušetala u prostoriju ostavila sve prisutne bez daha, a budući da je zbog toga dospjela ponovno do naslovnica novina, učinak je postignut - kroz njezino pojavljivanje svi pričaju i o humanitarnoj kampanji o podizanju svijesti samopregleda dojki i borbi protiv te zloćudne bolesti, koja pogađa sve više žena diljem svijeta.