ZA BLAGDANE

U ovim ćete haljinama biti glavni na zabavi

16.12.2013 u 09:29

  • +3

Blagdanska kolekcija haljina Krie Design

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Bionic
Reading

U odličnoj haljini i s pravim accessorizeom svaka žena osjeća se i izgleda poput dive. Upravo takvu seksi i vamp kolekciju svečanih haljina za prigodne blagdanske dane na tržište je plasirala dizajnerica Kristina Burja koja stoji iza imena Krie Design

Glamurozne haljine koje prate žensku siluteu, izrađene u luksuznim šljokičastim materijalima, kao stvorene su za svečane domjenke i lude tulume.

'Kolekcija haljina prati ovo vrijeme blagdana bojama i materijalima, a klasične modele oplemenili smo zanimljivim rukavima, peplunima od perja', kaže Kristina.

Njezine haljine nježno prate siluetu, ali nisu skroz pripijene kako se ne bi ocrtavalo donje rublje. Uostalom, u haljinama koje na suptilan način naglašavaju ženstvenost, a nisu previše uske, dobro se osjećaju sve žene i one koje nose veći i manji veličinski broj.


U kolekciji svečanih haljina prevladavaju crvena, zlatna, smeđa i crna boja, a šljokičasta kolekcija ručni je, ali i strojni rad.

Dizajnerica je haljine prilagodila tržištu, pa su krojevi dosta smireni, bez suvišnih detalja, ali i sama kaže da najviše voli kad si svaka žena prilagodi haljinu svojoj osobnosti. Njezin osobni izbor uvijek bi bio neki punk rock styling.

'Istu haljinu tako možete nositi na razne načine i kombinirati i obući ovisno o osobnom stylingu. Tako se svaka ova haljina može obući na bajkersku jaknu i imat će drugačiji prizvuk', kaže dizajnerica dodajući da se cijene kreću od 600 do 1800 kuna, a haljine iz blagdanske kolekcije su 2500 kuna.

Moda je za nju jako ozbiljna stvar i interpretira osobnost osobe kroz odjevne predmete.

'Najviše volim modu vidjeti na ulicama prije velikih svjetskih fashion weekova, kada svi uključeni u modnu industriju vrlo skupe komade kombiniraju s vrlo jeftinima i svatko daje svoj osobni pečat. U tomeu zaista uživam', rekla je dizajnerica koja kaže da iako su naše cure pomalo uniformirane, ispijajući kavu u centru grada može se vidjeti jako lijepih stvari.