TAJNE STILA

U ove modele ljetne obuće vrijedi investirati jer će svakom stajlingu dati dašak luksuza

28.07.2022 u 06:26

Bionic
Reading

Zaljubljenice u modu dobro znaju kako je tajna vrhunskog stila u izbjegavanju svega što je previše trendovsko te da je ključ luksuznijeg i elegantnijeg izgleda upravo u jednostavnim modnim rješenjima

Nekomplicirane siluete, neutralne palete boja i jednostavni detalji poput moćne kožne torbe, decentnog nakita od plemenitih materijala ili pak elegantnog sakoa ili kaputa bezvremenskog stila uvijek su dobitna formula.

Klasični modeli premda na prvi pogled nisu toliko trendi i atraktivni sjajno izgledaju i sad i za 10 godina, stoga u njih vrijedi uložiti više novca.

  • +23
Sandale na vezanje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bez obzira kakav stil preferirate s nekim modelima ljetne obuće poput ravnih natikača od kože ili divnih sandala na vezanje koji ističu figuru jednostavno ne možete pogriještiti.

Unazad nekoliko sezona prepoznatljivi model natikača Hermès Oran nametnuo se kao jedan od najpopularnijih, ali bez sumnje i najsvestranijih ako je u smeđoj ili crnoj varijanti jer sjajno izgleda i s npr. dugim haljinama, maksi suknjama, traper hlačicama, minicama...

Evo na koje ljetne modele vrijedi iskeširati više novca i koji vas nikad neće iznevjeriti u godinama koje su pred nama:

Ravne kožne natikače

Sandale na vezanje

Bijele ljetne kaubojke

Klompe od brušene kože

Kožne japanke platforme

Slingback sandale s kitten petom

Tzv. 'ribarske' sandale od kože

Balerinke