JANE SEYMOUR

Ostavlja bez daha i u osmom desetljeću života: 'Žena-vrač' iznenadila nevjerojatnim trbušnjacima, kao i linijom iz snova

21.07.2022 u 13:50

Bionic
Reading

Jane Seymour, našim gledateljima najpoznatija po ulozi dr. Michaele Quinn u hit seriji iz 90-ih, 'Dr. Quinn, žena vrač', iako je u veljači ove godine proslavila 71. rođendan i danas izgleda nevjerojatno mladoliko

Lijepa glumica bez problema može zasjeniti i dvostruko mlađe kolegice, a sad je na društvenim mrežama izazvala pravu pomutnju najnovijim fotografijama koje pokazuju da je u top formi.

Slavna Britanka koja godinama živi u Malibuu sve je oduševila u sportskom izdanju u kratkom topu i tajicama prilikom treninga pilatesa, a njezina gipkost ostavlja bez daha.

Jane se i u osmom desetljeću može pohvaliti ravnim trbuhom i lijepo oblikovanim nogama, a dugu kosu, svoj zaštitni znak, svezala je u ležeran rep.

FRAN I JANE

Godine su samo broj za legendarnu ‘Dadilju’ i ‘Ženu vrač’: Poznate dame s malih ekrana blistale na dodjeli nagrada

Pogledaj galeriju

'Možete li vjerovati da smo već više od polovine 2022.? Slijedite li još uvijek odluke iz siječnja?', poručila je bivša Bondova djevojka.

U jednom je ranijem intervjuu otkrila i kako ima jednak broj kilograma kao i sa 17. godina, a tajna njezine dobre linije krije se u vrlo jednostavnoj formuli - tvrdi kako redovito vježba pilates, jede tek jedan obrok dnevno, ali zato s punim pravom gušta u čaši vina sa crnom čokoladom.

Osim figurom, 71- godišnja glumica podjednako privlači pažnju mladolikim izgledom lica. Kako bi ga zadržala svaku večer otkrila je da nanosi kreme s retinolom, dok tijekom dana svoj dom ne napušta ukoliko na lice nije nanijela proizvode sa zaštitnim faktorom.