FASHION GURU

U ovakvoj Ani Rucner nema finoće

20.08.2013 u 11:32

  • +3

Fashion Guru

Izvor: Cropix / Autor: Ivo Subic

Bionic
Reading

Tončica Čeljuska savila je gnijezdo i naprosto zrači, a divlji print u svili dobro joj pristaje, komentira naš Feshi, ovog tjedna poprilično blag prema našim zvijezdama. Tončici nije zamjerio cipele, a Doris Dragović haljinu, za koju nije mogao procijeniti je li je već nosila prije osam ili deset godina

Iva Jerković pak 'najzgodnija je posvuduša koja se odlučila odjenuti u sado-mazo navijačicu', a privući će sportaše i ine momke, primjećuje naš modni znalac. Dodaje da suknju svakako može odjenuti još koji put.

Zana Marjanović pak ima provokativnu haljinu koja nije najbolji izbor za crveni tepih, no Feshi komentira da i nije baš pokazala nešto sablažnjivo. Premda je ne bi odjenula Angelina Jolie, Zana nije ni pogriješila kao svojedobno Severina u domu Karađorđevića.

No Ninu Morić, kaže Guru, navikli smo gledati polugolu. Vruće hlačice za pasti u nesvijest nisu ništa novo, pozadina joj izgleda senzacionalno, kao i uvijek, mikro nos i usne također smo vidjeli, a ono što je novo je njezin novi dečko.


U ofenzivu pokazivanja tijela krenula je i Fani Stipković te dobro izgleda, ali Feshi dodaje da ona može i bolje.

Inače provokativna Ana Rucner u ovom stylingu nema baš finoće, ali možda je bila takva prilika, ima opravdanje i za nju Feshi. No ipak kaže da ona ima i puno boljih komada.

Tko je po vama uskladio styling i priliku, pogledajte u fotogaleriji i ne zaboravite glasati tko vam je glam, a tko blam.