nosi se fendi

U ovako kratkoj haljini Fani Kerum nije mogla proći nezamijećeno, no pažnju su ukrale skupocjene dizajnerske sandale

24.06.2022 u 22:06

Bionic
Reading

Supruga Željka Keruma pomno pazi na izbor modnih kombinacija, a za javna pojavljivanja nerijetko posegne za dizajnerskim komadima. Tako je bilo i ovoga puta, a na druženju koje je Kerum organizirao za prijatelje i stranačke kolege, Fani je ukrala svu pažnju

Fani Kerem ljubiteljica je skupocjenih modnih krpica i dodataka. Svaki stajling pomno bira, a nerijetko poseže za krojevima koji ističu figuru.

Negdje na granici vladajućih trendova i upečatljivih komada, Fani u svom modnom ormaru ima komade s potpisima slavnih dizajnerskih kuća. Tako smo, između ostalog, imali prilike vidjeti Dolce&Gabbana haljine i Fendi torbice, a ovog puta pažnju su privukle njezine cipele.

Fani Kerum Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric

Za pojavljivanje na druženju koje je Kerum organizirao za prijatelje i stranačke kolege Fani je odabrala stajling koji nije mogao proći nezamijećeno. Kratka prsluk haljina dvorednog kopčanja u jarko crvenoj boji istaknula je njezine vitke noge i preplanuli ten. Mini haljina je bila ukrašena velikim zlatnim gumbima, a s njom su se vrlo upečatljivo složile zlatne sandale visokih potpetica.

Upravo su one bile vrlo snažan dodatak stajlingu koji je potvrdio Faninu ljubav prema dizajnerskim komadima. Naime, radi se o modelu natikača čiji dizajn potpisuje modna kuća Fendi. Cijena im se kreće oko 720 eura, odnosno oko 5200 kuna, a vrlo su upečatljive zbog izražene zlatne boje.