ANAMARIJA ASANOVIĆ

U opuštenom izdanju: Ni poznata splitska dizajnerica nije odoljela kultnim natikačama

18.07.2020 u 14:54

Bionic
Reading

Osim u svojim modnim kreacijama, mediteranski senzibiltet splitska dizajnerica i kćer proslavljenog nogometaša Aljoše Asanovića njeguje i kada je riječ o svakodnevnom stilu odijevanja

Anamarija Asanović nikada nije skrivala koliko voli putovati i otkrivati čari nekog grada. Ipak, grad koji joj zauzima posebno mjesto u srcu njezin je rodni Split na čijim je ulicama ovoga vikenda uočena s kavom u ruci i opuštenom, ljetnom izdanju.

Dizajnerica čije kreacije uvijek krasi epitet ženstvenosti i romantika u mediteranskom duhu, istoj modnoj filozofiji pristupa i kada je riječ o svakodnenom stilu odijevanja, a na splitskim ulicama ovoga je puta privukla pozornost u bijeloj haljini maxi kroja ukrašenoj crvenim, etno uzorkom u maniri boho stila.

Da je itekako u toku s aktualnim modnim trendovima dokazala je začinivši kombinaciju dodatkom svilene marame upečatljiva uzorka, a po pitanju obuće odabir je pao na žuti model prepoznatljivih, anatomskih natičaka s potpisom njemačkoga brenda Birkenstock, koje posljednjih godina imaju pravu vojsku slavnih obožavateljica.

Na društvenim mrežama Anamarija je nedavno predstavila svoju novu modnu kolekciju čija je okosnica i njezina neiscrpna inspiracije senzualnost žene, romantičan duh i putenost, a pohvalila se i diplomom iz plivanja svoje kćerkice Zorke.