SLAVNA PLAVUŠA

U 'puddle' hlačama koje su hit sezone: Margot Robbie pokazala otkačenu stranu na crvenom tepihu

03.11.2022 u 10:07

Bionic
Reading

U moru supermodela koji nisu željeli propustiti novo izdanje dodjele nagrada magazina Wall Street Journal, posebnu pažnju na crvenom tepihu u New Yorku plijenila je slavna Margot Robbie

I dok se većina zvjezdanih uzvanica na dodjeli pojavila u zavodljivim primjercima haljina, 32-godišnja australska glumica odlučila je pokazati svoju otkačenu stranu u odijelu inspiriranom erom ludih 70-ih, a pažnju su privukle 'puddle' hlače sa širokim nogavicama pri dnu.

ZAVODLJIVA IZDANJA

Poznate ljepotice s modnih pisti ukrale show na glamuroznoj dodjeli

Pogledaj galeriju

Kako bi posebno zablistala na dodjeli, Margot je s poznatom stilisticom Kate Young osmislila crno-bijelo izdanje u znaku odijela efektnog izgleda postignutom detaljima poput trapez nogavica hlača uz 'netipičnu' dužinu sakoa i rukava.

Iako njezina svečana izdanja posljednjih godina redovito uključuju komade s potpisom francuske modne kuće Chanel, ovoga puta odlučila se za kreaciju njujorškog brenda Proenza Schouler, premijerno predstavljenu u sklopu nadolazeće ready-to-wear kolekcije.  

Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Poput modela na reviji, ispod efektnog odijela nosila je crnu košulju od čipke, dok je blago valovitom frizurom i gotovo neprimjetnim make-upom naglasila svoju prirodnu ljepotu.