OBLINE U PRVOM PLANU

U njima se osjeća najbolje: Jennifer Lopez ne prestaje se hvaliti otkačenom kolekcijom tajica

16.03.2020 u 13:15

Bionic
Reading

50-godišnja latino diva neumorno radi na svom besprijekornom izgledu i u vrijeme pandemije koronavirusa. Još jedan dan, još jedan odlazak na trening, za koji je i ovoga puta odabrala uske tajice, kojima je ponosno naglasila svoju figuru pješčanog sata

Nakon što je ovoga vikenda uživala u romantičnoj večeri sa zaručnikom Alexom Rodriguezom, slavna Jennifer Lopez već idućeg dana zaputila se u teretanu u Los Angelesu, na čijim je gradskim ulicama tradicionalno plijenila pozornost svojim sportskim izdanjem.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes-lalo / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz uski crni top i dvobojne tenisice trendovske siluete, kombinirala je najnoviji model tajica visokog struka s uzorkom crvenih ruža, a zvjezdani status i ovoga je puta potvrdila skupocjenim dodacima, poput minijaturne crvene torbe s potpisom modne kuće Chanel, kao i velikom, personaliziranom čašom ukrašenom mnoštvom kristala Swarovski.

Da se i u teretanu uvijek trudi doći besprijekorno dotjerana, latino diva dokazuje gotovo svakodnevno, a zahvaljujući redovitim vježbama, pravilnoj prehrani i upornosti svoju liniju dovela je do savršenstva.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia