MJESEČNI HOROSKOP

U netipičnom svibnju povlastice će uživati Blizanci, Lavovi, Vage, Strijelci i Vodenjaci

01.05.2020 u 08:09

Bionic
Reading

Venera i Merkur otpočetka će svibanj obojati blizanačkim bojama, a Blizanci će biti samo jedan od povlaštenih znakova ovoga mjeseca. Lavove će Venera u Blizancima cijelog mjeseca činiti poduzetnima na ljubavnom planu, dok će Vage, bez obzira na ljubavni status, stalno biti okružene poklonicima, a pored toga će znati unovčiti svoja znanja i sposobnosti. Strijelcima se smiješi novi početak, bio to preporod odnosa sa stalnim partnerom, bio ulazak u novu vezu, a Vodenjaci će cijelog mjeseca, osobito od 11. svibnja, biti neodoljivi i puni iznenađenja

Ovnovima će osim tjelesne strasti biti važna duševna bliskost. Otvoreno i redovno razgovarajte s voljenom osobom o svemu što vam leži na srcu. Morat ćete se više puta dnevno dogovarati o poslovima koje valja obaviti. Koliko vam god to teško palo, morat ćete pokazati da ste marljivi, odgovorni i dobro organizirani. Nemojte zabušavati i izvlačiti se od rutinskih poslova.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +6
Alessandra Ambrosio horoskopski je Ovan, rođena je 11. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nepovoljan Mars Bikovima crpi energiju i smanjuje optimizam. Bit ćete skloni odustajanju čim naiđete na prepreke ili komplikacije. Iznevjerena obećanja ili prekršeni ugovori mogli bi vas odvesti u sukob s nadređenima ili suradnicima. Uzdajte se u sredstva kojima trenutno raspolažete. Usavršite vještinu kućnih popravaka.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

Intenzivno razdoblje Blizancima počinje 11. svibnja, kad se Merkur pridruži Veneri u vašem znaku. Visokim raspoloženjem i optimizmom privlačit ćete simpatije. Udvaranje znanaca i neznanaca laskat će vam, no ako ste u vezi, nećete doći u napast. Svi koji su profesionalno vezani uz inozemstvo moći će zadovoljno trljati ruke, a zabavljat će vas sve što vam potiče rad uma.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +4
Emily Ratajkowski rođena je u znaku Blizanaca 7. lipnja 1991. Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ljubavna scena Rakovima će donositi više dvojbi nego rješenja. Imat ćete dojam da se partner nejasno izražava, da govori u šiframa. Rakovi na početku nove veze kolebat će se između želje za potpunim spajanjem i slobodom. Sposobnost dobre procjene pomoći će vam da povučete optimalne poteze. Obrtnici i zaposleni u uslužnim djelatnostima polučit će solidne rezultate.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

Lavovi će izvrsno komunicirati sa suprotnim spolom i redovno nalaziti prave riječi. Bit ćete majstor spajanja parova, a i sami biste mogli upoznati dopadljivu osobu (ili nekoliko njih) zahvaljujući posredovanju prijatelja. Bit ćete puni dobrih zamisli, ali imat ćete konkurenciju pa se požurite provesti ih u djelo. Budite racionalni u potrošnji.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

Ljubavni odnosi iziskivat će od Djevica puno truda. Pokušavat ćete nekog promijeniti iz temelja, ali ćete nailaziti na jak otpor. Budite oprezniji s ukućanima i rodbinom. Doći ćete u priliku ostvariti dio svojih planova. Novi kontakti otvorit će vam niz solidnih mogućnosti. Izgledan je pronalazak dodatnog izvora prihoda ili načina uštede.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +7
Sofia Richie je horoskopska Djevica, rođena je 24. kolovoza 1998. Izvor: Profimedia / Autor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iznenadna romansa donijet će Vagama puno radosti. Osjećat ćete se kao da lebdite. Zauzeti će imati sjajnu priliku obnoviti ljubavni žar u vezi. Voljena osoba učinit će sve kako bi vam ugodila. Budu li okolnosti dopuštale, radit ćete na nadoknadi propuštenih izlazaka. Financijsko poboljšanje moći ćete dobrim dijelom zahvaliti tuđoj pomoći.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +3
Dakota Johnson u horoskopu je Vaga, rođena je 4. listopada 1989. Izvor: Profimedia / Autor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Škorpioni će povremeno imati viška negativne energije. Nećete skrivati osjećaje ako vam netko bude išao na živce. Odlučite li se na zabranjenu avanturu, budite spremni snositi posljedice za svoj postupak. Teško ćete ostati neotkriveni. Neugodna atmosfera u radnoj sredini otežat će vam obavljanje zadataka. Ne dolijevajte ulje na vatru i suzdržite se od prigovaranja.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

Julia Roberts je horoskopski Škorpion, rođena je 28. listopada Izvor: Profimedia / Autor: ANDRADE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Strijelce će privlačiti pojedinci koji odudaraju od okoline i ističu se originalnošću. Osjećat ćete se obogaćeni druženjem s njima. Vaše jake strane i prirođeni talenti doći će do punog izražaja. Ne smijete se osloniti samo na improvizaciju, već poraditi na poboljšanju organizacije. Dobro ćete se snalaziti u pregovorima oko novca, ali se ne oslanjajte previše na usmeni dogovor.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

Jarci će biti među znakovima koji će najmanje izlaziti unatoč ublaženim epidemiološkim mjerama. Osoba s kojom ćete se nekoliko dana lijepo provoditi mogla bi se pokazati udaljenom od vašeg ideala. U vašem će se umu rojiti neobične poslovne ideje. Imat će potencijala, ali ih morate pažljivo razraditi prije kretanja u akciju.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

Vodenjakova voljena osoba neće se moći potužiti da joj nedostaje pažnje i akcije. Vaša će joj prisutnost biti najbolje jamstvo za odličnu zabavu. Veza će funkcionirati čak i ako bude u većoj mjeri svedena na virtualna druženja. Imat ćete velike koristi od savjeta i upozorenja suradnika i klijenata. Usvojite li ih, značajno ćete poboljšati poslovanje.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

Ribe, budete li previše plovile vodama mašte, nećete primijetiti stvarne blagodati koje postoje oko vas. Netko zaljubljen u vas mogao bi vam pružiti više radosti od likova o kojima samo sanjarite. Skup planeta u Blizancima otežat će vam profesionalni život. Treba će vam povećana volja i snaga duha da se suočite s krupnim izazovima.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +2
Justin Bieber rođen je u znaku Riba 1. ožujka 1994. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia