izgleda sve bolje

U koži od glave do pete: Barbara Kolar osvanula u još jednom super izdanju

16.11.2021 u 15:00

Bionic
Reading

Već smo navikli na sjajne odjevne kombinacije radijske i tv-voditeljice, diplomirane veterinarke i nesuđene glumice. Atraktivna 51-godišnja zvijezda HRT-a izgleda uvijek besprijekorno iza i ispred kamera

Još od telefonskog kviza 'Slagalica' na HTV-u koji se prikazivao devedesetih godina, osvaja gledatelja svojom pojavnošću. Što god da je dopadne raditi, odrađuje s nonšalantnošću i šarmom pa je s godinama postala jedna od onih lica koje publika uvijek voli čuti i vidjeti. Uz to krasi je i osjećaj za modu.

Ranije je izjavila da voli modu i voli se lijepo odijevati te da posebnu pažnju prirodaje kvaliteti tkanine i izrade. Voli pokazivati svoje odjevne kombinacije, a sve joj od reda odlično pristaju zbog fit linije.

Kako ju se i ove, pete sezone može pratiti u emisiji 'Kod nas doma', koja se svakog radnog dana emitira na HTV-u, oni koji su propustili neku od emisija na Instagramu mogu vidjeti što je odjenula. Jučer se pokazala u kožnom izdanju, točnije sivom, kožnom kombinezonu.

Zbog svoje vitkosti i ženstvenosti nerijetko je angažiraju za razne modne projekte, tako je prije nekoliko mjeseci Barbara je bila zaštitno lice domaćeg modnog brenda u statement kampanji odijela.

  • +3
Barbara Kolar Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX