voli blještavilo

Ljepotu Jennifer Lopez ne mogu zasjeniti ni ovako kičasta izdanja

02.03.2017 u 12:04

  • +7

Četiri izdanja Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

U povodu njujorške promocije nove sezone serije 'Nijanse plave', latino diva Jennifer Lopez javnost je u jednom danu počastila s čak četiri kombinacije

Poznata po ljubavi prema upečatljivim odjevnim komadima i modnim dodacima kojim ističe seksipil, Jennifer Lopez ništa nije prepustila slučaju kada je riječ o njujorškoj promociji nove sezone serije 'Nijanse plave' u kojoj tumači glavnu ulogu.

Modno pravilo 'manje je više' Jennifer je tradicionalno i ovaj put zanemarila.

Ispred luksuznog apartmana na Manhattanu i uoči gostovanja u šou 'The View', slavna JLo viđena je u blještavom outfitu s kojim nikako nije prošla neprimjetno. Minijaturnoj haljini metalnog odsjaja s dodatkom volana i mašne na ovratniku, latino diva tako je pridružila jednako sjajan baloner s mnoštvo vezenih ukrasa.  

Njujoršku turneju po TV studijima, Jennifer je zatim nastavila u monokromatskoj kombinaciji, bijeloj bundi s prugicama i cipelama u špic. 

Nešto kasnije tog dana, prenaglašene kombinacije s upečatljivim modnim dodacima, Jennifer je zamijenila jednostavnom sivom haljinom koja se nazirala ispod crnog predimenzioniranog kaputa.

Upečatljiv primjerak kaputa, Jennifer je ponovno iskoristila za kreiranje večernjeg izdanja, vrativši se modnom blještavilu u srebrnom kombinezonu s pripadajućim štiklama.

Objavu dijeli @jlovers26488