VJERA U SEBE

U čemu je tajna samopouzdanja Jessie J?

11.01.2013 u 15:55

Bionic
Reading

Pjevačica Jessie J (24) odbacila je čudne kreacije, teški make-up i frizuru 'kacigu', preobrazivši se u sofisticiranu mladu damu. Britanska glazbena senzacija kaže da je najvažnije osjećati se dobro u svome tijelu

Otkačena glazbenica koja se našla i na popisu nominiranih za ovogodišnju nagradu Brit Awards (za pjesmu 'Domino'), u posljednje vrijeme zbilja zrači, a za novi imidž je dobila bezbroj pohvala.

Pjevačica kaže da je najvažnije imati vjeru u sebe.

'Ne smijete nikad sumnjati u sebe. Kad sam na pozornici, nijednog trenutka ne pomišljam hoće li se moja glazba svidjeti ljudima. Tu nema mjesta nesigurnosti. Roditelji su me naučili da, ako ja ne vjerujem u sebe, kako će tek drugi', smatra Jessie J.

Njezina transformacija svidjela se mnogima, a pjevačica kaže da je najvažnije da je i ona zadovoljna svojim izgledom.

'Bila sam zastrašujuća osoba s odjećom kao iz crtića. Ne želim više nositi triko niti imati bob frizuru sa šiškama. Počela sam izgledati kao transvestit. Dosadio mi je takav look. S vremenom sam naučila prihvatiti svoje tijelo kakvo jest te osjećati se dobro u njemu. Shvatila sam da sam mlada žena koja se ne treba sramiti svojih oblina', rekla je Jessie J.

Inače, pjevačica je pjesmu 'Who's Laughing Now' posvetila zlostavljačima čija je bila meta dok je bila školarka.

'Tinejdžeri moraju biti jaki i ostati svoji usprkos pritisku vršnjaka. Želim im poručiti da ne moraju ići putem alkohola, droga i opijata. Ja sam potpuno protiv toga i živim vrlo zdravo. Želim biti pozitivan primjer tinejdžerima', kaže.