ZVIJEZDE BEVERLY HILLSA

U bračnim nevoljama njih dvije su si najveća potpora

19.02.2014 u 13:12

Bionic
Reading

Jennie Garth izjavila je da joj je Tori Spelling poput sestre i velika potpora te da joj uvijek čuva leđa

Jennie Garth i Tori Spelling, Kelly i Donna iz popularnog 'Beverly Hillsa', ponovno će se naći zajedno u seriji pod nazivom 'Mystery Girls'. Riječ je o komediji u kojoj će Jennie glumiti Charlie Contour, kućanicu i majku, a Tori će biti u ulozi Holly Hamilton koja još čezne za danima slave iz 1990-ih.

Iako im privatni životi nisu u najboljem stanju, Tori Spelling i Jennie Garth otvaraju se nove prilike na poslovnom planu i čini se da su nakon ljubavnih brodoloma utjehu pronašle jedna u drugoj.


O tome je progovorila i Jennie u intervjuu za magazin People. 'Vrlo smo zaštitnički nastrojene jedna prema drugoj', kaže Jennie.

'Ona mi je poput sestre i zato mi je lijepo raditi s njom. Lijepo je kad znaš da ti netko uvijek čuva leđa. Sve nas ovo vraća u 90-e', rekla je slatka glumica kojoj ovo snimanje i druženje s Tori dolazi kao svojevrsna terapija, baš kao i samoj Tori.

Jennie Garth i Peter Facinelli okončali su svoj 11-godišnji brak u kojem su dobili troje djece, zbog kojih su još uvijek u dobrim odnosima. I brak Tori Spelling je na klimavim nogama. Suprug Dean McDermott prevario ju je više puta s fatalnom Kanađankom zbog nedostatka seksa u vezi.