PJEVAČICA RADO ISTIČE:

U Bosni se tigrasto zove 'Alka uzorak'

20.09.2010 u 11:49

Bionic
Reading

'Napokon sam ja došla u modu, ove godine u modi je i crno i tigrasto, a ja volim i jedno i drugo i zapravo to je jedino što nosim pa samo izvlačim stvari iz jednog ili drugog ormara', rekla je Alka Vuica koja je proteklog vikenda iz prvog reda publike pratila reviju Ivice Skoke na Fashion-hr-u

Alka Vuica
Alka Vuica nije mogla proći nezapaženo na Dove Fashion.hr-u, gdje je u četvrtak pratila reviju svog omiljenog dizajnera Ivice Skoke. Pojavila se u samo jednom tonu, na iznenađenje svih prisutnih, a to nam je objasnila činjenicom da kod kuće ima samo dva ormara: u jednom sve crno, a u drugom sve tigrasto, a sve je to ove godine, naglasila je, napokon u vrhu modnih 'must have'.

'Nedavno su mi čak plesačice Halida Bešlića rekle kako se u Bosni za tigrasto kaže - 'Alka uzorak', povjerila nam je popularna pjevačica i otkrila kako trenutačno nema vremena za ljubav i privatni život, jer po cijele dane i noći piše scenarij za kabaret radnog naziva 'Al-ca-baret'. Zaživjet će krajem godine u Kerempuhu, a 'bit će to apsolutni hit'!

Nismo sigurni u koji od ormara bismo smjestili crveno-crnu haljinicu i još crvenije-crni kaput s krznom u kojem se pojavila u subotu na završnoj večeri Fashion.hr-a, ali bila je toliko dojmljiva da nije bilo ni celebrityja, ni novinara, a pogotovo ne fotografa čiji se pogled nije zaustavio na njoj!