TARIK FILIPOVIĆ:

U 40-ima neke stvari ne možeš kao nekad

Bionic
Reading

Za prilog Slobodne Dalmacije Tarik Filipović progovorio je o tome kako se osjeća nakon prometne nesreće, kako je proslavio 41. rođendan, a reagirao je i na optužbe Roberta Lojpura

'Trodnevno snimanje na HTV-u uistinu je bilo prava psihološka rehabilitacija jer prije toga nisam sjedio više od 20 minuta u komadu. Ta tri dana puno su mi značila baš zbog samopouzdanja, osjećaja da sve dolazi na svoje', rekao je Tarik za Slobodnu nakon što se nedavno poslije prometne nesreće vratio na posao.

Prokomentirao je i optužbe Roberta Lojpura koji je nakon kviza 'Sve u 7' optužio njega i uredništvo zbog namjernog serviranja teških pitanja. 'Dokazano je da se može osvojiti taj iznos. Tako je to s kvizovima, kao i s utakmicama. Kad su ljudi nezadovoljni rezultatom, svi su krivi: kiša, sudac, Mars, Venera...', zaključio je voditelj.

Kako je nedavno proslavio 41. rođendan, glumac kaže da mu je srce jednako mlado kao u dvadesetogodišnjaka i nastavlja: 'Ipak, neke stvari ne možeš kao nekad. No ne smeta mi to, ja se super osjećam u ovim godinama, urednije živim, ispunjeniji sam i ne bih se vraćao unatrag; možda bih sad samo poželio da ne ide prebrzo naprijed', kaže kroz smijeh.

Otkrio je i kako je, dok se oporavljao kod kuće, često na TV-u gledao tursku sapunicu 'Ezel', ali i kako mu je omiljeni TV lik kolegica Daniela Trbović.