S POTPISOM BUDOIRA

Tunike za kojima su se raspametile Hrvatice

23.02.2016 u 17:13

Bionic
Reading

Već 15 godina na modnoj sceni Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić oduševljavaju domaće, ali i regionalne fashionistice. O njima redovno piše Harper's Bazaar, a poseban prilog o radu ovih dviju regionalnih kraljica couturea snimio je i New York Times

Koliko njihov modni svijet zapravo privlači ne samo domaće već i svjetske posjetitelje, govori i činjenica da sve turističke ture redovno zastanu ispred Boudoir Ateliera te svakodnevno fotografiraju rad Morane Saračević i Martine Čičko Karapetrić.

Koliko je bitno redovno modno promišljati i konstantno preispitivati tržište, dokazale su lansiranjem sada već kultne 'Fiskulture' o kojoj se puno pisalo. Najnoviji komad koji su sestre Boudoir lansirale jednostavna je crna (likra i čipka) ili bijela tunika s čipkom po cijeni od 650 kuna. Ponekad su najjednostavnije stvari koje se podignu jednostavnim dizajnerskim potpisom najbolje rješenje i upravo ono što mnoge pripadnice ljepšeg spola u moru brendova trebaju i traže.

'Naše klijentice redovno od nas očekuju samo najbolje, a to i dobiju. Ako je komad jeftiniji, ne znači da mora biti i nekvalitetan što je slučaj kod mnogih drugih trgovina. U svakom našem komadu mi se sto posto unesemo i trudimo se da je uvijek najbolji. Naše tunike napravljene su od likre i čipke te su za svakodnevno nošenje. Vrlo su jednostavne, a efektne i to su naše klijentice prepoznale. Već prvog dana kada smo se odlučile objaviti teaser na Instagramu i Facebooku, klijentice su nas zasule upitima i rezervacijama. Prvih 200 tunika otišlo je u rekordnom roku, manjem od tri dana. Tunike radimo i dalje, a uskoro očekujte i novu couture i novu Fiskulturu', izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.