JEDNA LJEPŠA OD DRUGE

Trudnice s najviše stila u haljinama za pamćenje

29.02.2016 u 19:44

  • +6

Trudnice na dodjeli Oscara

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ovogodišnja dodjela Oscara u najljepšem će pamćenju ostati dobitnicama, sigurno glumcu Leonardu DiCapriju kojem je zlatni kipić konačno u rukama, ali i trudnim glumicama koje su pomno birale što odjenuti za najsvečaniji trenutak

Da se za Oscare i crveni tepih lijepe glumice spremaju po nekoliko mjeseci i da sve to jako puno košta, nije velika tajna, a ako savršenu haljinu treba osmisliti za trudnicu, posao je dizajnerima malo teži.

Na crvenom tepihu Vanity Faira nakon Oscara zasigurno je u svakom smislu zasjala glumica Anne Hathaway, koja je pomoć oko haljine zatražila od dizajnera Naeema Khana. Crna haljina preko koje je prozirni gornji sloj posut zlatnim ukrasima bio je odličan izbor buduće mame.

Tridesettrogodišnja glumica haljinu iz prošlogodišnje jesenske kolekcije Naeema Khana kombinirala je uz pletenicu napravljenu iz visokog repa i upečatljivim naušnicama te uspješno zablistala na after partyju Vanity Faira.

I Emily Blunt pogodila je kroj kojim je osvojila modni svijet. Prelijepa haljina s naramenicama, rezana ispod grudi i posuta draguljima naprijed s potpisom je poznate modne kuće Prada. Elegantan styling glumica je postigla i frizurom s još uvijek trendi valovima te blagom šminkom, a na haljini je to bio je šlep koji se protezao s leđa.

Manekenka Chrissy Teigen sa suprugom Johnom Legendom jedva čeka da na svijet dođe njihovo prvo dijete, a na Oscarima je nosila čak dvije kreacije. Prva, čipkasta haljina sirena-kroja s potpisom je Marchese, iz ovogodišnje jesenske kolekcije. Zgodna trudnica rado je pozirala u haljini posutoj crvenim ružama, prepunih sjajnih crvenih kamenčića, a glamurozan styling postigla je skupocjenim nakitom Lorraine Schwartz i torbicom Swarovski. Na tradicionalnoj zabavi Vanity Faira napravila je zaokret i pojavila se u crnoj sjajnoj haljini slična kroja. Za razliku od haljine s cvjetovima, crna haljina kao da je bolje pristajala i istaknula lijepu trudničku liniju uspješne manekenke, a plašt s leđa naprijed se doimao kao da su u pitanju samo dugi rukavi pa je tu i zgodan detalj iznenađenja.