LJUPKA, HELENA I MARIJA

Tri lijepe Hrvatice zablistale u istoj haljini

20.11.2015 u 13:56

Bionic
Reading

Čari haljine Tumica, koja će bez sumnje postati 'it' odjevni komad domaćih trendseterica i modnih ovisnica, osim njene dizajnerice, premijerno su isprobale manekenka Helena Šopar i supruga nogometaša Igora Bišćana, Marija Bišćan

Svaka od triju dama dala je svoje viđenje haljine Tumica s potpisom Jolie Petite

Svjetski poznat model Helena Šopar tako se pojavila na promociji Bestvite - nove vrste vitamina na domaćem tržištu - odjenuvši spomenutu haljinu uz špic-cipele nude boje i crnu pismo-torbu.

Za razliku od Helene, Marija Bišćan i dizajnerica haljine Ljupka Gojić Mikić kombinirale su je s parom trendi gležnjača sa zanimljivim metalnim detaljima.

Ove tri slavne Hrvatice pokazale su da haljina Tumica, koja će se uskoro naći u prodaji, odiše univerzalnošću pristajući gotovo svakoj prilici i ženskoj figuri.

Najveća posebnost ove haljine leži u dvostrukom uzorku i zahvalnom dizajnu zbog kojeg će je djevojke i žene različite tjelesne građe jednostavno obožavati.

Cvjetni uzorak koji krasi donji dio haljine zbog uskosti podsjeća na kroj pencil-suknje koji izrazito laska ženama s oblinama. Donji, cvjetni dio haljine seže do grudi, čime se, osim oblina, naglašava struk. Gornji, karirani dio haljine pomalo je nabran, čime se postiže drastičan odmak od izrazito uskog donjeg dijela.

Ova će haljina zbog svojih dobrih karakteristika zasigurno postati predmet žudnje brojnih domaćih djevojaka i žena.

Uskoro na www.joliepetite.com ????

A photo posted by Jolie Petite by Ljupka Gojic (@joliepetitebyljupkagojic) on

Uskoro na www.joliepetite.com ????

A photo posted by Jolie Petite by Ljupka Gojic (@joliepetitebyljupkagojic) on