VRIJEDI IH ISPROBATI

Tri jednostavna trika za stiliziranje frizure koja u prvi plan stavlja jagodice lica

21.12.2022 u 20:22

Bionic
Reading

Zaboravite na frizure koje zaklanjaju lice ili ga prekrivaju kosom. Ove sezone beauty stručnjaci i frizeri savjetuju stilove koji ističu jagodice

Izražajne jagodice trenutno su apsolutni beauty trend, a društvene mreže naprosto vrve različitim savjetima za to kako oblikovati i istaknuti upravo ovaj dio lica.

Nikakvo stoga čudo da reality zvijezda Kim Kardashian, koja kreira brojne popularne trendove, često nosi razdjeljak po sredini jer upravo to stvara uravnotežen volumen kose s obje strane, što naglašava obraze.

ZAUSTAVI SE VJETRE

Može li luđe od ovoga? U stajlingu za ludi provod Kim Kardashian rođendan proslavila u burger baru

Pogledaj galeriju

Make up trendovi koji u prvi plan ističu jagodice, poput npr. konturiranja bronzerom, rumenilom, korektorom ili highlighterom, potpuno su zaludjeli make up ovisnice te su na TikToku i Instagramu dale bezbroj korisnih savjeta kako ovaj dio lica učiniti dramatičnijim, ljepšim te usput naravno 'skinuti' pokoju godinu, što nikad nije naodmet.

Dakako, da bi dojam bio kompletan, morate i odgovarajućom frizurom istaknuti taj dio lica, a ovo su tri sjajna načina zbog kojih se nećete namučiti.

  • +3
Zaštitni znak Ariane Grande je visoki rep Izvor: Profimedia / Autor: B4859 / Avalon / Profimedia

Jednostavan trik za zavodljive jagodice uz pomoć valova

Za dodatni glamur veliki valovi uvijek su dobra ideja. Bilo da koristite uvijače ili peglu za kosu, morate imati na umu jednu stvar: kovrče bi trebale biti uvijene od lica kako biste naglasili obraze. Ako padaju u smjeru obraza, stvaraju kontraefekt.

Razdjeljak po sredini

Ovaj trik za stiliziranje kose obožavaju, osim Kim Kardashian, Selena Gomez i Naomi Watts. Chris Appleton, omiljeni celebrity frizer, kaže da je odgovor vrlo jasan: razdjeljak po sredini stvara jednak volumen s obje strane lica, što u konačnici daje nevjerojatan efekt i lijepo ga uokviruje.

Visoki rep

Smeta vam raspuštena kosa? Podignite je u rep, no neka bude pozicioniran prema vrhu glave kako bi se istaknule jagodice. Kosu na sljepoočnicama, a posebno iznad ušiju, treba začešljati prema gore da bi koža na obrazima izgledala zategnutije, baš kako to radi glazbenica Ariana Grande. I svakako ukrasite rep mašnom, efektnom kopčom ili nekom cool vrpcom - ovo će svakom looku dati i dozu glamura.