DOSLJEDNA SVOM STILU

Trendovi koje nikad nećete vidjeti na Oliviji Palermo

06.02.2017 u 12:39

Bionic
Reading

Iskusna modna znalkinja Olivia Palermo bez premca je jedna od najbolje odjevenih poznatih dama, uvijek odjevena po posljednjem trendu, no postoje i neke trendi krpice koje za lijepu trendsetericu ne dolaze u obzir baš nikada. Pripremili smo detaljnu listu modnih komada koje nikada nećete pronaći u Olivijinom ormaru, unatoč tome što su aktualni 'must have'

Olivia Palermo definicija je trendi stajlinga po posljednjoj modi kojoj uvijek slijepo vjerujemo kada je odabir krpica u pitanju. Iako voli eksperimentirati s trendovima i kombinirati različite brendove, nije teško primijetiti kako ova trendseterica ima nekoliko omiljenih komada koje uvijek iznova nosi bez zasićenja.

Isto tako Olivia zna što ne voli i što neće nikada odjenuti, taman bilo po posljednjoj modi. Prevrtjeli smo Internet naopačke kako bi do detalja pronašli sve modne trendove u kojima nikada nismo vidjeli Oliviju Palermo. Znatiželjni?

Nikada ne nosi: traper jaknu

Umjesto toga nosi: bomber jaknu

Iako vjerojatno svaka djevojka u svom ormaru posjeduje barem jednu traper jaknu koja čeka proljetne dane, Olivia je više djevojka za bomber jaknu koju često kulerski prebaci preko ramena. Zanimljiva bomberica može podignuti kombinaciju bolje nego iti jedna traper jakna i to joj priznajemo.

Nikada ne nosi: ljubičastu

Umjesto toga nosi: maslinastu

Olivia se svakako ne srami boja i vješto spaja nespojive tonove, no vjerojatno ju nikada nećete vidjeti u ljubičastoj boji. Umjesto toga radije bira zemljane tonove, crnu i bijelu, te jarke boje.

Nikada ne nosi: štikle na pamučne čarape

Umjesto toga nosi: gležnjače

Kao što smo već ranije pisali o ovom trendu za kojem su poludjele apsolutno sve ljubiteljice mode, kombinacija čarapa i cipela (posebice sandala) jedan je od aktualnih trendova bez kojeg ne može proći niti jedan stajling, ili ipak može? Iako je uvijek odjevena po posljednjoj modi, Olivia čini se ne mari za ovaj trend, već religiozno nosi svoje stiletto gležnjače.

Nikada ne nosi: upečatljivi logo

Umjesto toga nosi: komade bez uočljivog loga

Izuzev pokoje Louis Vuitton ili Dior torbe, modno neiskusno oko teško će prepoznati kojeg je dizajnera Olivia odjenula. Uvijek radije odabire 'čiste' komade bez izraženog dizajnerskog logotipa. Možda se vodi onom kako modu ne čini potpis već dizajn? Ako je sudeći prema njezinom nepresušnom spisku dizajnerskim krpica, čini se kako se Olivia baš i ne bi složila s time.

Nikada ne nosi: kratke hlačice

Umjesto toga nosi: midi suknje

Prošlo je već neko vrijeme od kad smo Oliviju vidjeli u kratkim ljetnim hlačicama. U posljednje vrijeme poznata ljepotica ipak radije nosi nešto elegantnije i ženstvenije komade, poput midi suknji, pa čak i u vrućim ljetnim danima. Suknje svih uzoraka i boja Olivija se, čini se, ne može zasititi pa ju redovito viđamo u ovakvim izdanjima.

Nikada ne nosi: trenirku

Umjesto toga nosi: kožne hlače

Definitivno najdraži Olivijin komad koji nosi i u dnevnim i u večernjim varijantama su kožne hlače, barem ako je sudeći prema količini modnih trenutaka koje su zabilježili paparazzi. Tako ju redovito možete vidjeti u kožnim hlačama i tenisicama u 'casual' varijanti ili štiklama za večernje izlaske. Ono što sigurno neće vidjeti da nosi ova trendseterica je trenirka koja jednostavno nije nešto u čemu bi si Olivia dozvolila izlazak iz kuće, pa čak i unatoč novom trendu koji je trenirke katapultirao u sam modni vrh kao rezultat novog pravca – istočnoeuropske mode.

Nikada ne nosi: 'ružnjikave' sandale

Umjesto toga nosi: statement tenisice

U šetnji psa, odlasku po kavu ili u teretanu, Olivia čak ni po najvećim vrućinama neće na noge staviti neženstvene sandale ili šlape koje većina muškaraca ne voli vidjeti na svojim ljepšim polovicama. Ono u čemu Olivia radije šeta ulicama grada su tenisice svih boja i dizajna. Ravne ili na petu, kožne ili platnene, sportske ili finije tenisice, sve one čine dio Olivijine kolekcije rezervirane za opuštene dnevne varijante.

Nikada ne nosi: mamine traperice

Umjesto toga nosi: skinny traperice

Opuštene mamine traperice visokog struka sigurno nećete pronaći u Olivijinog ormaru. Zavirimo li na police s trapericama, vjerojatno ćemo pronaći na desetke traperica skinny kroja koje prate linije njezinih vitkih nogu.

Nikada ne nosi: torbe na rame

Umjesto toga nosi: poslovne i clutch torbe

Kada je u pitanju izbor torbi, Olivia je prilično sigurna u svoj stil. Trebala bi dobiti pozamašnu svotu novca ili bi joj se trebale zapaliti sve omiljene torbe u ormaru da Olivia prošeta torbu na rame ili pak malu 'crossbody' torbicu. Ovu ćete modnu znalkinju uvijek vidjeti kako svoju torbu čvrsto nosi u ruci ili, eventualno, pod rukom.