STAJLING ZA PET

Trendi proljetni look slavne glumice za svačiji džep

10.03.2016 u 11:55

  • +9

Proljetni trend po uzoru na Jessicu Albu

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Proljeće i romantika idu ruku pod ruku, a to zna i modna ikona, glumica Jessica Alba koja je za jedan poslovni sastanak složila idealan proljetni stajling

Uvijek spremni paparazzi Jessicu Albu fotografirali su dok je u New Yorku dolazila na jedan poslovni sastanak, a njezina modna kombinacija opet je oduševila poklonike koji vole njezin besprijekoran stil odijevanja.

Štoviše, bijela čipkana haljina gotovo maksi duljine lijepo je pristajala srebrnim klasičnim štiklama i rokerskoj traper-jakni koja je romantičnom štihu dala dozu buntovnosti. Jessica se u posljednje vrijeme rado poigrava spajanjem raznih stilova pa je tako nedavno glamuroznu dugu zlatnu haljinu na reviji Saint Laurent spojila s kožnom rokerskom jaknom i, naravno, izgledala fantastično.

Lepršava bijela haljina Brock Collection savršeno je pristajala uz srebrne cipele slavnog Manola Blahnika, a na proljeće bi ovaj stajling lako mogla nositi svaka žena.

Da, istina je da si ne može svaka dama priuštiti ove skupe cipele ili haljinu, ali naši omiljeni lanci ulične mode itekako idu ukorak s trendovima pa zapravo uopće nije problem kopirati zgodnu Jessicu Albu.

Lako ćete naći ugodne srebrne balerinke ili sandale za nešto više od 200 kuna, baš kao i traper-jakne, a haljine od čipke u više boja, po želji i u skladu s onim što već imate u ormaru, nešto su skuplje. No ako se uzme u obzir da se mogu nositi i u dnevnim kombinacijama, kao i za važna događanja, ta se investicija isplati.