COOL KOMBINACIJA

Trendi mama: Ella Dvornik već je spremna za proljeće

06.02.2018 u 19:18

Bionic
Reading

Ella Dvornik koja je prije tri mjeseca prvi put postala mama, iako ima pune ruke posla oko bebe Balie Dee, itekako ide u korak s modnim trendovima

Popularna modna i travel blogerica pohvalila se šik stajlingom kao stvorenim za proljeće pokazavši vitku liniju iako je rodila u studenome. Kćer kralja funka iskombinirala je modernu bundicu u zanimljivoj ružičastoj nijansi, pencil suknju u boji mente s košuljom s volanima i upečatljivim cipelama koje su oduševile njezine pratitelje na Instagramu. 

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

'Prekrasna si', 'Ma kog' ti lazes da si rodila prije par mjeseci'?, 'Predivna kao i uvijek', pljuštali su komplimenti na Instagramu na račun trendi kombinacije kao stvorene za proljeće. 

  • +3
Ella Dvornik: Uspomene s putovanja Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ponosna mama često na svojem profilu objavljuje i simpatične fotografije malene Balie Dee koju je dobila sa zaručnikom Charlesom Pearceom

Preslatku curicu su nazvali po omiljenoj destinaciji i prvom slovu imena Dine Dvornika i Elline svekrve Deirdre Pearce.

Inače, Ella je nedavno priznala kako joj se život preokrenuo naglavačke otkako je dobila Balie, pa tako u mobitelu više gotovo da i nema fotografije sebe ili putovanja, već isključivo one svoje mezimice.