PROBAJTE IM ODOLJETI

Trendi komadi za svačiji džep koji su upravo pristigli na police trgovina

18.07.2017 u 09:55

Bionic
Reading

Je li vam poznat onaj trenutak kada se zagledate u najnoviji komad odjeće koji je tek pristigao u trgovinu i osjećaj žudnje koji vas obuzme dok ne smislite način na koliko ćete rata ovoga puta provući novi model brendiranih cipela? Mislite - moram to imati, treba mi to, ionako će planuti u trenu pa ću kasnije žaliti. E pa za vas smo, drage dame, pronašli najljepše trendi komade za svačiji džep koji su tek došli u trgovine i čekaju na vas da ih ugrabite

Kada je pravo vrijeme za šoping? Pitate li nas, odgovor je - uvijek. Ne mora to nužno biti veliki šoping, dovoljno je tu i tamo počastiti se nekim chic modnim dodatkom, trendi torbom, cipelama ili pak prekrasnom haljinom koju možete nositi u svakoj prilici. Ukoliko još uvijek niste poharali ovosezonska sniženja, obavezno provirite i doznajte kakve smo sve hit komade do 200 kuna pronašli na policama trgovina.

A ukoliko imate limitiran budžet i želite si priuštiti nekoliko trendi stvarčica za sitan novac, onda ne propustite pogledati kakve smo hit komade do 100 kuna iskopali samo za vas.

Pripremate li u svojim mislima stajlinge koje biste mogli nositi za nadolazeće slavlje povodom krštenja, vjenčanja, izlaska, ili ste u potrazi za cool stvarima za svaki dan, pronašli smo one najljepše i za svačiji džep koje se trenutno mogu vidjeti na policama trgovina. Zavirite u našu galeriju i pogledajte kakve sve trendi komade ne smijete propustiti ove sezone.

  • +45
Noviteti koji nas očekuju u trgovinama, 1. dio Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ali to nije sve! - glasi poznata fraza koju čujemo u televizijskim reklamama. Ako ste mislili da je ovo sve, varate se. Trendi komadi koji upravo pune police trgovina toliko su nas oduševili da nismo mogli ne pokazati vam baš sve must have cipele, torbe, suknje, haljine, hlače, kombinezone i popratne modne dodatke koje će uskoro nositi baš sve trendseterice. Probajte im odoljeti!

  • +45
Noviteti koji nas očekuju u trgovinama, 2. dio Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije